najlakše rješiv problem je sportski auspuh-recimo taj tt-imam ga i niš posebno...jest da je samo sa njim motorić življi ali nečeš dobiti puno npr u uzbrdici i tako dalje,rolnice dobiješ valjda uz spuh i federe ako se nevaram(uostalom možeš ih posebno kupiti-tražilica i gledaj ako je netko stavljao na svojeg koje role su pokazale naj performanse)...treba ti veća dizna i preradi airbox i red sponge u njega...nakon ove dvije stvari već češ osjetiti osjetnu razliku u ubrzanju i krajnjoj...ako će ti se pojaviti rupe u ubrzanju tu je multivar pa staviš i to...vjerujem da sa ove 3 stvari dobivaš i 20kmh na krajnjoj i puno na ubrzanju koje je konstantno do cca 70-80 kmh...
-dakle dobro poštelati karb sa odgovarajućom diznom(ako radiš sam cijena dizne cca 20 kn)
-uzeti neki spuh dali novi ili polovni tvoja stvar-ako je polovni uvjerit se da ne pušta negdje(od 400 na dalje cijene recimo znači novi tt 800 kn)
-set rola(mislim da su oko 75 kn)
-red sponge neznam točno i neznam točno za federe(od 150-200 kn)...centralni bi ti trebao biti odgovarajući...
primjer:moj runner sa tt-om,red sponge,multivarom 2000,6,1 g rolama,centralnim serijskim,žutim federima kvačila,karbom dellorto 17,5 sa 75 diznom..ide ko kuga eto uštimavao sam ga sad 3 dana po 3-4 sata dok ga nisam dobio da dela kak spada,
po čukama ide 105-110kmh bez vjetra u prsa ili u leđa-na ravnom bez spuštanja a to ti je cca 93-97 kmh "stvarne"...mjereno sa astrom,shiverom i meganom...