Onakve tablice okretaja su najpreciznije što mogu biti jer su mjerene profesionalnim instrumentima. A ovo da ne kažem g#vno od obrtajki na skuterima laže koliko je dugo i široko.
Slično kao i sa brzinomjerom
Ali imamo sreće što na svima isto laže tako da se možemo ravnati po originalnim čukicama. Npr. ZX-a nemate što tražiti ispod 9000 okretaja. S tim da nebi bilo loše staviti ga da radi i nešto malo ispod 9500 kroz ubrzanje
Jer po tim čukicama moj serijski spuh ide i do 9200 okretaja na krajnjoj što je bedastoća. Al kaj je, tu je.
BTW. svaka mašina ima svoj tzv.
powerband. To je raspon okretaja od maximalnog momenta do maximalne snage i unutar tog raspona motor ima najbolje performanse. Ovisno o setupu (cilindar, frg, auspuh, struja...) motor ima na različitim okretajima dotične performanse. Kod dvotaktnih motora sa, ajmo reći, sportskim auspusima je taj powerband vrlo kratak (npr. od 9600- 9750 okretaja i slično). Drugim rječima, ako imamo motor kojem je powerband između 7 i 9 tisuća okretaja, prevrtavanje se zove svako ubrzanje koje radi na okretajima većim od 9000
Nek me neko ispravi ako sam gdje fulao