ovako...evo kako moj drug koji radi sa djelovima sverca...ode u njemacku nakupuje sta mu treba i sad ...povadi sve iz kutija i uzme one papire od djelvoa stavi u neki pretinac auta a djelove onako bez kutiaj u onim kesaama samo stavi u gepek i kad god ga pitaju na granici ,ako pitaju sta je to...samo kazes dobio od druga na poklon polovan auspuh npr za skuter i slicno...i nece ti niko nista ako kozes da su djelovi polovni kazes npr auspuh i frgu dobio na poklon polovnu ..skinuta sa sktuera od druga a ovo ostalo je reci moje skinuto sa skutera pa drzim u autu....Isto tako kad sam ja prosle godine iso u zagreb sa drugom da kupimo djelove tamo ,on sebi nesto a ja sebi nesto...on je uzeo pola skutera ....kid,auspuh,karb,radilicu ma svasta nesto..i na hr granici pita nas covjek sta vam je to u torbama a mi onako povadili bez kutija ,samo je auspuh bio u kutiji....i ajde da pregleda on tamo....i otvorili mi torbe ja govorim ma bili kod frendova u zagrebu pa posto oni imaju viska djelove polovni za skuter dali nama na poklon...pita za auspuh sto je u kutiji ..ma reko da se nebi gdje udubio ili ostetio pa ga mi stavili u kutiju..i nista govori covjek slobodni ste ...