i ti opet pricas gluposti.....
svi vi pričate gluposti lagano
mislim da pravo glasa i da relevantne odgovore ima ekipa samo koja ga ima i čovjek koji je postavio pitanje.
Treće, on je preko EDGE-a skidao podatke, obračunska jedinica je 100kb i košta 5 kn u t-mobileu ja mislim, sve u svemu kad sve zbrojiš i oduzmeš račun od 5000kn je opravdan.
Dosta ljudi znam koji su jednostavno prodali iphone jer nisu znali rukovat time i imali su prevelike račune.
Ko se zna koristit iPhone može bit jaaako dobar rob i sluga. Samo treba pazit da on ne zavlada tobom jer to onda može postat dosta opasno i za tebe i banovni račun tvojih roditelja ili tebe u gorem slučaju
Sve u svemu imam iPhone od 2.3.2009., na faxu imam eduroam, doma imam wlan, u centru rijeke imam FREE-ACCESS wlan, sve u svemu 3G mi treba jedino ako prije ispita nisam stavio sve PDFove lokalno pa moram skočit na net nešto pogledat a na mrežu od faxa mi se ne želi spojit il ne radi.
iPhone može imat 100000000 načina upotrebe, samo se trebva snać i svemu tome, ko zna koristit će ga s zadovoljstvom, tko nezna srat će po njemu i žalit se po cijele dane i plakat okolo.
Čestitke onima koji ga imaju, sa ljubomornima se suosjećam