Tehnički kutak > Tuning skutera

Promjena sekundara - pitanje

<< < (2/5) > >>

robert:
probaj al čisto sumnjam da će to pasat. a šta je sa osovinom na koju ide zadnji kotač? to je velika osovina sekundara. ima li ona iste dimenzije da na nju zašerafiš zadnji kotač?

R@kija:
sekundar ti pase a primar ne..daj javi rezultate imam ja doma sekundar lc mozda i ja nabacim gore hahahahhahahahhahahhaha

luna500rr:

--- Citat: robert - 03 Lipanj, 2009, 23:08:34 ---probaj al čisto sumnjam da će to pasat. a šta je sa osovinom na koju ide zadnji kotač? to je velika osovina sekundara. ima li ona iste dimenzije da na nju zašerafiš zadnji kotač?

--- Kraj citata ---

Kako vidim šaraf je veći na luninoj osovini, pa sam mislio staviti glavčinu s aeroxa i tocak takodjer, ali bi onda pravio nosace za kljesta i busio plastike volana radi posudice kljesta itd...
pa me to dovodi do najjednostavnijeg rjesenja...

KUPIT ORGINAL MINARELLI BLOK I MIRNA BOSNA

vidim ima ih par u oglasniku, budem li ista uzmao, uzeti cu komplet masinu s točkom, auspuh cu ostavit koji vec je

pajo:
meni nije išo kotać od kineza na osovinu od minarellija...(ima razlike)

luna500rr:

--- Citat: pajo - 03 Lipanj, 2009, 23:16:05 ---meni nije išo kotać od kineza na osovinu od minarellija...(ima razlike)

--- Kraj citata ---

mislim da cu poci tvojim i robijevim primjerom, vec imam doma dva minarelli primara, jedan sekundar i poklopac getribe, a nista mi nepase :BangHead: ...
promjena masine ce me izaci jeftinije nego kit za lunu, ali cu dobiti na jednostavnosti sto se tice tuninga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju