Tehnički kutak > Tuning skutera
Promjena sekundara - pitanje
Aleks:
Kazete da zadnji kotac od kineza (cpi konkretno) ne pase na minarelli osovinu? :confused5:
luna500rr:
--- Citat: Aleks - 04 Lipanj, 2009, 00:08:38 ---Kazete da zadnji kotac od kineza (cpi konkretno) ne pase na minarelli osovinu? :confused5:
--- Kraj citata ---
u keewaya i lune je ista osovina, u cpi ja isto i u pede isto, međusobno mogu mjenjati tockove, ali im nepasu minarelli kola
cvele60:
Ako tocak ne odgovara- to ne znaci da sekundar za mina ne odgovara... :icon_biggrin: radi presa...
http://www.racing-planet.de/scootertuning-getriebe-polini-sekundaer-1542-1280-p-101543-1.html?cPath=792_4600_4614&sessID=cdde339f6e0135114676cce1edd91c29
luna500rr:
Jedini nacin da to provjerimo je ako netko ima rastavljen luna, peda, cpi, keeway ili longija prjenos neka izmjeri debljinu osovina sekundara pa cemo znati dal ista pase, ako su debljine jednake, bez problemase zamjene zubčanici na osovinama
enel:
Jel moze mala pomoc oko ovog sekundara...
Imam minu AC i neku ponudu za sekundar LC pa bi to htio zamijeniti.
Jel ima neko konkretnih slika sta to meni tacno sve treba?
Momak od kojeg hocu da kupim, ne konta sta sve zelim pa ako ima neko koju sliku da mu posaljem da zna sta sta hocu.
Posto nisam ni ja nikada otvarao getribu gdje su primar i sekundar ne znam kako izgleda sekundar :toothy11:.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju