Tehnički kutak > Tuning skutera
Promjena sekundara - pitanje
luna500rr:
Nabavio sam primar i sekundar od minarelli LC masine pa me zanima treba li na ista paziti prilikom zamjene, koje ulje i koliku dozu da ulijem u prjenos?
Te kako to dosada nitko nije ni radio na luni, ako mi slucajno osovina od minarelli sekundara nebude pasala, kako bih prebacio zubcanik sekundara s minarelli osovine na luninu, samo zagrijem zubcanik brenerom, izbijem ga s osovine, na luninom sekundaru markerom potegnem mjesto na kojem zubcanik stoji na osovini, na isti nacin izbijem lunin zubcanik i nabijem predhodno ugrijani zubcanik s minarellija?
Ako sam stogod krivo napisao isporavite me, ovo cu raditi samo u slucju ako mi nebude pasao sekundar s minarellija koji ima disk nazad :hello:
SlowRider:
--- Citat: luna500rr - 03 Lipanj, 2009, 17:35:49 ---Ako sam stogod krivo napisao isporavite me, ovo cu raditi samo u slucju ako mi nebude pasao sekundar s minarellija koji ima disk nazad :hello:
--- Kraj citata ---
Osovine sekundara od LC i AC masine su iste, razlika je u broju zubaca.
robert:
upitan je promjer rupe u zupčanicima. primar od minarelli mašine ti 100 % neće pasati bez dodatne prerade. luna ima u deklu isto kao i piaggio mašine ležaj u koji ide primar a to minarelli mašine nemaju. a velika osovina primara se neda isprešat iz zubčanika jer je to koliko znam jedan dio.
cvele60:
--- Citat: robert - 03 Lipanj, 2009, 18:49:08 ---upitan je promjer rupe u zupčanicima. primar od minarelli mašine ti 100 % neće pasati bez dodatne prerade. luna ima u deklu isto kao i piaggio mašine ležaj u koji ide primar a to minarelli mašine nemaju. a velika osovina primara se neda isprešat iz zubčanika jer je to koliko znam jedan dio.
--- Kraj citata ---
Potpis-primar ti garant ne odgovara-vec ovi..[osovina primara 17mm]
http://www.malossi.com/Catalogo/scheda.asp?Codice=67%207014&Modello=MO/KEHU50&MostraMarche=0
ili ovaj...
http://www.malossi.com/Catalogo/scheda.asp?Codice=6713602&Modello=MO/KEMA50&MostraMarche=0
Za sekundar sam vec 99% siguran da odgovara sa mina...
luna500rr:
--- Citat: robert - 03 Lipanj, 2009, 18:49:08 ---upitan je promjer rupe u zupčanicima. primar od minarelli mašine ti 100 % neće pasati bez dodatne prerade. luna ima u deklu isto kao i piaggio mašine ležaj u koji ide primar a to minarelli mašine nemaju. a velika osovina primara se neda isprešat iz zubčanika jer je to koliko znam jedan dio.
--- Kraj citata ---
Primar mi nije bitan, samo sekundar, primar ostaje serijski. Ako ce sekundar pasati, a ako je broj zubaca na primaru isti kao i u minarelli, onda bi trebao pasati i vec spojeni drugi zubcanik primara i prvi zubcanik sekundara, onaj srednji komad :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju