Moram priznat da se do sada nisam raspitivao o servisu i kolko bi doslo za razliku od "obicnih" skutera, al po ovom sto je MR.J
napisao nema puno razlike, masina je od piaggia samo nije smjestena na istom mjestu i ima lanac (ipak je to skuter i nista vise)
Citao sam test i jedino me zasmetalo:
"Naprijed se nalazi disk od 245 milimetara na kojeg su montirana, ni manje ni više, nego radijalna kočiona kliješta, a to u kombinaciji sa stražnjim diskom promjera 180 milimetara osigurava sigurno zaustavljanje u svakom trenutku. Ipak treba biti oprezan kod doziranja jake stražnje kočnice jer je ona sklona blokiranju zbog, za skuter netipičnog, rasporeda težine."
E sad sta to znaci, sklona blokiranju?? neznam sta bi reko al ono..
Svidja mi se sto ima 8.5 konja(bar tak pise u specifikacijama) a kolko sam skuzio to je dosta sto se tice skutera od 50 kubika, u testu pise da ide 90km/h sa skinutim blokadama
, ima karburator na sto su me upozoravali decki da pazim kod runera, a sportski je nastrojen pa pretpostavljam da treba bit i sigurniji?
eto uzet cu taj skuter pa sta bilo,jbg.. svoje dojmove cu napisat, iako neznam kak jer nikad nisam vozio skuter duze od pol sata