Tehnički kutak > Tuning skutera

Auspuh Arrow

<< < (9/10) > >>

Nikon:
nevozim se maks brzinom al ide full gas stalno i krece sa 60% gasa zbog tvrdih federa i cingu mingu sema..

a koja cvaja se to vozi s pola gasa.. pa nemos ni krenit s tim prije nego opali 7000 djiri i vise.. i pumpas je cilo vrime..

to trosi duplo ako ne i vise ..

trosi 4 litre ako imas serijski karb a onda ne ides ni 100 a kamoli 120...

StreetRunner:

--- Citat: Nikon - 03 Svibanj, 2007, 16:09:47 ---nevozim se maks brzinom al ide full gas stalno i krece sa 60% gasa zbog tvrdih federa i cingu mingu sema..

a koja cvaja se to vozi s pola gasa.. pa nemos ni krenit s tim prije nego opali 7000 djiri i vise.. i pumpas je cilo vrime..

to trosi duplo ako ne i vise ..

trosi 4 litre ako imas serijski karb a onda ne ides ni 100 a kamoli 120...

--- Kraj citata ---
meni serijala troši 3,5 litre,sdad se vi ravnajte,sve seriski

Nikon:
nema se sta ravnat trosi on puno vise... svak svoju pilu mazi i dize u nebesa... to su moje pjesme moji snovi.. budimo realni... potrosnja skace od 100 do 200% ovisi sta je u njemu... nek je skocila 100% ima 7 litara minimaaalnoo..

StreetRunner:

--- Citat: Nikon - 03 Svibanj, 2007, 20:38:23 ---nema se sta ravnat trosi on puno vise... svak svoju pilu mazi i dize u nebesa... to su moje pjesme moji snovi.. budimo realni... potrosnja skace od 100 do 200% ovisi sta je u njemu... nek je skocila 100% ima 7 litara minimaaalnoo..

--- Kraj citata ---
ma briga me,on plaća :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

ryder on the storm:

--- Citat: StreetRunner - 03 Svibanj, 2007, 20:47:07 ---
--- Citat: Nikon - 03 Svibanj, 2007, 20:38:23 ---nema se sta ravnat trosi on puno vise... svak svoju pilu mazi i dize u nebesa... to su moje pjesme moji snovi.. budimo realni... potrosnja skace od 100 do 200% ovisi sta je u njemu... nek je skocila 100% ima 7 litara minimaaalnoo..

--- Kraj citata ---
ma briga me,on plaća :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
tako je, moja serijala troši min 4l

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju