Tehnički kutak > Tuning skutera

Auspuh Arrow

(1/10) > >>

Apoteka:
Trebam savjet i pomoć :dontknow:
Imam Gileru runner 50(zadnji model) na koju je stavljen kit i Arrow auspuh,skuter stvarno super ide i prezadovoljan sam....e sad onaj ali.
Pukao mi je aupuh,na ulazu u motor...dao sam skuter na servis i auspuh je zavaren i opet je sve bilo super.
Danas sam izvadio motor iz garaže i u vožnji mi je auspuh opet riknuo,prešao sam preko male rupe na cesti i opet je počeo urlati i klima se!nije se odšarafio,nego je baš napukao opet :'(

Trebam savjet oko kupnje novog auspuha,stari ću opet zakrpat i vozit dok ne skupim lovu za novi.btw auspuh je star oko 8mj i nije nigdje zahrđan ni udaren.

Koji auspuh da kupim?
Želim zadržati performanse skutera i ako je moguće smanjiti buku.imam mogućnost kupit auspuh u trstu.išao bi do nekih 200ojra.Bitno je da od vibracija opet ne pukne
Hvala svima

2mjeseca:

--- Citat: Apoteka - 15 Travanj, 2007, 22:16:00 ---Trebam savjet i pomoć :dontknow:
Imam Gileru runner 50(zadnji model) na koju je stavljen kit i Arrow auspuh,skuter stvarno super ide i prezadovoljan sam....e sad onaj ali.
Pukao mi je aupuh,na ulazu u motor...dao sam skuter na servis i auspuh je zavaren i opet je sve bilo super.
Danas sam izvadio motor iz garaže i u vožnji mi je auspuh opet riknuo,prešao sam preko male rupe na cesti i opet je počeo urlati i klima se!nije se odšarafio,nego je baš napukao opet :'(

Trebam savjet oko kupnje novog auspuha,stari ću opet zakrpat i vozit dok ne skupim lovu za novi.btw auspuh je star oko 8mj i nije nigdje zahrđan ni udaren.

Koji auspuh da kupim?
Želim zadržati performanse skutera i ako je moguće smanjiti buku.imam mogućnost kupit auspuh u trstu.išao bi do nekih 200ojra.Bitno je da od vibracija opet ne pukne
Hvala svima

--- Kraj citata ---
koji je kit gore na tom motoru ako base onda naj bolje leovinci zx,giannelli shot

Apoteka:
top performance je gore(plavo-ljubičasti)komplet,drugo nije ništa mjenjano

Apoteka:
Bio kod mehaničara,auspuh je pukao na samom kraju...moći će se zavariti,ali kakav sam ja maler znam da će opet puknuti.ž
Tako da mi svakako treba pomoć oko kupnje novog,kvalitetnijeg auspuha od g#vn# Arrow.Vidim da je Mr J dobro potkovan znanjem i informacijama,pa ako nije prob kvalitetan odgovor bi mi pomogao.hvala
E a kad sam već postao član foruma imam i još jedno malo pitanje,uskoro radim servis na 5000km pa me zanima što bi mogao dodatno kupiti da poboljšam rad skutera.nekakav bolji remen ili ?

BTW što se mehaničarstva tiče nisam potkovan baš :binkybaby:

SlowRider:
Je li taj kit TP due+?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju