Tehnički kutak > Tuning skutera

Auspuh Arrow

<< < (8/10) > >>

SlowRider:

--- Citat: igor.sb - 03 Svibanj, 2007, 00:07:07 ---
--- Citat: SlowRider - 02 Svibanj, 2007, 23:54:34 ---Neda  mi se vise citati ovu temu, ali o kojem je kitu na kraju rijec? :icon_scratch:
Jel moze slika te masine?

--- Kraj citata ---

top performances DUE +

http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=6782&cPath=4_15_175_1318

...klikni na sliku, pa ce ti se povecati

--- Kraj citata ---

Htio sam sliku od masine o kojoj se prica, znaci da "Apoteka" uslika svoju masinu :toothy11:

igor.sb:

--- Citat: SlowRider - 03 Svibanj, 2007, 00:16:15 ---
--- Citat: igor.sb - 03 Svibanj, 2007, 00:07:07 ---
--- Citat: SlowRider - 02 Svibanj, 2007, 23:54:34 ---Neda  mi se vise citati ovu temu, ali o kojem je kitu na kraju rijec? :icon_scratch:
Jel moze slika te masine?

--- Kraj citata ---

top performances DUE +

http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=6782&cPath=4_15_175_1318

...klikni na sliku, pa ce ti se povecati

--- Kraj citata ---

Htio sam sliku od masine o kojoj se prica, znaci da "Apoteka" uslika svoju masinu :toothy11:

--- Kraj citata ---

nije mi jasno sta ce ti slika njegove masine, kad mos vidjeti jedino deklo, jedino ako mu masina ne stoji negdje na stolu u garazi, to je onda druga stvar

i sam je napocetku napisao da je kit plavoljubicasti tj. plavi

Apoteka:
top performances DUE +
i arrow spuh je gore.

motor radi mirno i ide lijepo,troši mi 3,8-4l
na ravnici ide 110 po satovima bez ikakvih problema i zaleta(frend s z1000 vozio uz mene i satovi točno pokazuju) a na malo dužoj nizbrdici satovi se zaustavljaju na 120.

mislim da više ništa neću ni dirat na njemu,ionako od pola njih na cesti napravim idiote :headbang:  ....i nemojte ovo sad doslovno shvatit :toothy9:

Nikon:

--- Citat: Apoteka - 03 Svibanj, 2007, 12:48:53 ---top performances DUE +
i arrow spuh je gore.

motor radi mirno i ide lijepo,troši mi 3,8-4l
na ravnici ide 110 po satovima bez ikakvih problema i zaleta(frend s z1000 vozio uz mene i satovi točno pokazuju) a na malo dužoj nizbrdici satovi se zaustavljaju na 120.

mislim da više ništa neću ni dirat na njemu,ionako od pola njih na cesti napravim idiote :headbang:  ....i nemojte ovo sad doslovno shvatit :toothy9:

--- Kraj citata ---

4 litre i 110 na sat neidu bas skupa... meni 4t trosi toliko

Apoteka:
dali se ti voziš konstantno maks. brzinom!?
pa normalno da kad ga vozim 110 da pije više od 4l

navedena potrošnja je prosjek,grad i vani...uključi malo mozak  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju