Decki blizi se dan D
Jel onda sve dogovoreno?
Da jos jednom ponovim komplet da svi skuze i da je sve na jendom mjestu.
Subota 27.06.2009. u 7h okupljanje do 7:15h na benzinskoj postaji LUKOIL u Remetincu...znaci na rotoru izadete za remetinec i na prvoj benzinskoj s desne strane se nademo.
U 7:15h znaci krecemo.Idmeo po staroj cesti direkt do gorbnika.Voznja kultivirana bez nekih kamikaze akcija...kad dodemo na otvoreni dio izvan grada kroz goru i to ko bas mora mose se malo raspucati s gasom na svoju odgovornost i proletiti par zavoja ali pod uvijetom da onda stane ili uspori tak da se vrati u kolonu nazad s vremenom i da ostanemo svi na okupu.
Vodite brigu o drugima malo ak neko zaostane ili ima kvar da se to primjeti pa da se svi zaustavimo.Putna brzina je oko 70-80kmh.Tocnije cemo tokom puta vidjeti kak ko moze pa cemo se prilagoditi nije problem.
Napravit cemo par pauza ja sam za manje i krace nego prosli put..jel smo onda zbog hladnoce uglavnom stajali i grijali se ali smo zato i dobrih sat vremena izgubili.Sad bi napraivo par kracih pauza da se malo odmori skuter napravi brzi pregled jel sve ok s njim i da se vi malo noge progazite i onda odmah dalje..napravimo jednu eventualno dvije vece pauze da si pojedemo i popijemo.meni osobno je jedna dost i nemoram opcenito puno stajati.Ali ima starijih osoba pa cemo se prema njima prilagoditi.
Kad dodemo do grobnika racunam odprilike za 3-4h se mozmeo odmoriti najest popiti opet rapsakirati malo progaziti i laganini pogledat kaj ima okolo..trke,show itd...tokom dana cemo tam pojesti nesto i predvecer odemo do Rijeke u centar pa vidimo kaj ima tam pametnog odemo u kafic neki ili tak nes..to se sve na licu mjesta dogovaramo jel neznam niti sam kaj ima sve u planu i programu tamo.Kasnije se mozemo vratiti jos do Grobnika jel tam ima isto akcije navecer odnosno ranim jutarnjim satima.
Pokret nazad za ZG bi bio negdje oko 5h.Do ZG nam treba jedno 3-4h opetja racunam da ce prije bit 4 jel je mrak i nezele se svi brzo voziti zbog zavoja i zivotinja na cesti
pa kolko ce nam trebat trebat ce.I OPET NAGLASAVAM da obavezno ostajemo svi skupa jel je po mraku puno gore nego po danu..jel nema u brdima zive duse nis ne radi i gando je ak nego stane..ali ak smo svi zajendo rijesit cemo nes.
I da ne zaboravim POD OBAVEZNO je još da si natoce motore do vrha u Rijeci odnosno zadnjoj benzinskoj koja radi i ovi s malim rezervarima i velikm potrosnjom tipa mene i roberta jos neku rezervu uzmu sa sobom 2l npr. Jel od Grobnika do Karlovca neradi poslje 22h nis.
Od ZG do marofa ce nam trebati jos nekih grubo receno 2h tak da planiram da dodemo tam do jedno 10-11h to je cist ok vrijeme jel od 12h ja mislim pocnu trke pa stignemo svep ogledati jos.Dan provedemo tamo i onda svako ode k sebi doma ili kud vec.
Oni koji idu u istom smjeru mogu u grupici zajedno.
Znaci povratak u Nedjelju 28.06.2009. u predvecernjim satima.
Napomena:
Ko nezeli u marof ide s nama do ZG di se odvaja od ostatka koji ide prema marofu.
Tako da opet s Grobnika idemo svi zajedno i niko ne ostane i nejde sam.
Pod obavenzo jos ponesite si nekaj alata kaj vam mozda zatreba i rezervne djelova..naravno komu treba..
Gedore kljucevi serafcigeri,zice ,vezice,duck tape racing traka
Remenje,gume,svijecice,karnistri
i slicno tome.
Mislim da sam relativno sve naveo kaj je vazno.
Sve ostal ocemo se u toku puta dogovoriti kad vidimo situaciju na licu mjesta.
I da za oni koji se nalaze na putu do Grobnika pa se zele prikljuciti nek jave tu da se dogovorimo di cemo se nac pa da se prikljucite.Da kansije nebi bilo nasporazuma.
Toliko od mene LP.