Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.

<< < (52/64) > >>

2TDottore:
zich kak se meni cini tebi se vise svidja plan B......  :laughing11:

zich:

--- Citat: 2TDottore - 26 Lipanj, 2009, 10:41:00 ---zich kak se meni cini tebi se vise svidja plan B......  :laughing11:

--- Kraj citata ---

4 * 5 * 0,5 je vec u autu   ::)

Biker686:

--- Citat: zich - 26 Lipanj, 2009, 10:19:09 ---ajde da mi idemo na neku voznjicu, ali mi idemo na 2 dana, pa oprat ce nas taman samo da nas smoci i sjebe (kozna jakna se nece osusiti 2 dana), i to moze biti u dugoj resi a moze biti i u marofu, problem je kaj nemos nositi toliko rezervne robe, a kombinezone i ostale pi*darije nemaju svi, a ja nemam ni blatobrane.

za sada ako se nesto bitno ne popravi sinopticka karta, ja ne idem, ne da mi se riskirat, prerastao sam takva forsiranja, a upala pluca mi ne treba na pocetku ljeta.

zao mi je sto sam ja prvi sj#bo stvar, ali jbg

nis jos nije sigurno imamo jos cijeli dan za dogovore

--- Kraj citata ---

meni full zao al nebum ni ja isel.. od opreme nemam nis pa cak ni pravu moto jaknu tak da ak padne kisa ja sam u k.. i to malo vecem..  kak zich veli moze nas oprat bilo di a po ovom sad past ce negdje 100%.. a i jos je jedna pi*darija kaj slj. tj imam 5 ispita na faksu  :sad1: tak da mi na zalost subota jebeno dodje za ucenje.. jebiga bit ce jos voznji a i u krajnjoj liniji ode se i u 8. mjesecu na 35. happening!   :icon_thumright:

ivan007:
ak propadne rijeka ici cu ja mozda u marof al sa autom da nebi bilo nismo znali kisa,pljusak i takve stvari :hmh: vidim da i vi idete autom pa mozemo se nac pa idemo skupa ono ko zadnji placa cugu :icon_tongue:

Poggiali:
Autom nema šanse... 9 litri troši ... a vxr ni 4 .... imam jedva za njega :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju