Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.
Benjamin:
imas prije na forumu kolko km ce bit sveukupno odprilike..ak se ide u marof i gorbnik...oko 600km..procitaj par str prije
RideRR4EveRR:
hm... :icon_scratch: Kolko sam vidio na google maps do rijeke ima 161 km :icon_scratch: ... Ja nebi išo do marofa pa je to onda puno manje i jeftinije ;D od 600 km... Sutra cu probat kupit remen ,rolice i ostale potrepstine... I probat stavit barem par godina novije gume :icon_biggrin: . U vrjeme iskreno bas i ne sumnjam... Vidit cemo. Imam par oziljaka koji mjenjaju boju na promjenu vremena :toothy12:
zich:
ovo vrijeme je za popizdit
na prognozi slika da padaju sjekire, a vani sunce. ... .. tko tu koga je*e
Biker686:
--- Citat: zich - 26 Lipanj, 2009, 08:50:50 ---ovo vrijeme je za popizdit
na prognozi slika da padaju sjekire, a vani sunce. ... .. tko tu koga je*e
--- Kraj citata ---
ne zna se ko kog j#$e.. al kaj je najbolje onda kad nebi trebala padat ce padat.. na meteo za 3 dana veli kisa stalno.. bilo zagreb, rijeka, karlovac..
zich:
ajde da mi idemo na neku voznjicu, ali mi idemo na 2 dana, pa oprat ce nas taman samo da nas smoci i sjebe (kozna jakna se nece osusiti 2 dana), i to moze biti u dugoj resi a moze biti i u marofu, problem je kaj nemos nositi toliko rezervne robe, a kombinezone i ostale pi*darije nemaju svi, a ja nemam ni blatobrane.
za sada ako se nesto bitno ne popravi sinopticka karta, ja ne idem, ne da mi se riskirat, prerastao sam takva forsiranja, a upala pluca mi ne treba na pocetku ljeta.
zao mi je sto sam ja prvi sj#bo stvar, ali jbg
nis jos nije sigurno imamo jos cijeli dan za dogovore
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju