Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.

<< < (53/64) > >>

ivan007:
i da vas ide 4 u autu to ti je manje neg sto skuter moze potrosit......u mom slucaju ne i jos cu ic sam :toothy3:  brijem da su hrvoje i mario nes brijali da ce ic sa autom zato sam napiso da se mozemo nac.

Poggiali:
samnom eventualno jedan može ić :/ , a samom mi se ni nejde... glupo mi ... a i kolko je dolje upad ako si sa autom ?

Pupo:
Meni nije jasno zašto se ekipa javlja da ide nekuda prije nego što pita kod kuće!! Svi idu, pripremaju se, planovi se slažu al nepitaju starce i onda 2 dana prije polaska im se stisne u grlu i nemogu/nesmiju pitat starce. Svaka čast dotoreu, robiju i ostalima koji kad kažu negdje i idu.  A Vi, ostali, dobar izgovor zlata vrijedi. Kiša nepada već 3 dana i neizgleda kao da će padat.  Bez uvrede al to je moje mišljenje.

Biker686:

--- Citat: Area51 - 26 Lipanj, 2009, 11:51:17 ---Meni nije jasno zašto se ekipa javlja da ide nekuda prije nego što pita kod kuće!! Svi idu, pripremaju se, planovi se slažu al nepitaju starce i onda 2 dana prije polaska im se stisne u grlu i nemogu/nesmiju pitat starce. Svaka čast dotoreu, robiju i ostalima koji kad kažu negdje i idu.  A Vi, ostali, dobar izgovor zlata vrijedi. Kiša nepada već 3 dana i neizgleda kao da će padat.  Bez uvrede al to je moje mišljenje.

--- Kraj citata ---

od kud sad starci u cijeloj prici?!  :icon_scratch:  kisa ne pada al moze bas sutra past.. kao sto reko od opreme za kisu nemam nis.. i jednostavno mi ne treba sad na pocetku ljeta neka bolestina.. ak malo pogledas van vidis da su oblaci stalno tu i to oni zdravi crni iz kojih kisa moze svaki cas past..

gokiSP:
decki moji kako mi se cini nista od vaseg putovanja...tu je sad pocela kisurina i kako mi se cini mogla bi dosta padat.. :sad1: kolko se sjecam kad sam zadnji put bio autom na grobniku bio je 30kn upad ali po osobi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju