Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.

<< < (50/64) > >>

Poggiali:
da kod mene danas sunčano i onak se spljušti kiša ... al sunce i dalje dere... mislim ono bljahhh yebem ti vreme  :sad1:

Biker686:
ja odusto od nadanja..  vrijeme takvo do srijede..   :sad1:  zao mi je al bar je 300-400kn u dzepu..

RideRR4EveRR:
Hm a vidit cemo... Meni se dosta ide... Inace ovako odprilike kolko bi love trebo ponjest sa motorom koj zna srknut i do 10 litara a nejde sa mjesta ?  ;D

Biker686:

--- Citat: RideRR4EveRR - 26 Lipanj, 2009, 00:14:40 ---Hm a vidit cemo... Meni se dosta ide... Inace ovako odprilike kolko bi love trebo ponjest sa motorom koj zna srknut i do 10 litara a nejde sa mjesta ?  ;D

--- Kraj citata ---

pa zracunaj si kolko bi ti benge zgutal odprilike i racunaj da moras jest i pit cijeli dan!   :icon_biggrin:  ja sam si racunal ponjet oko 300-400kn pa da imam..  benga bi me najvise 130kn ispala..   :toothy10:  ziponja na zrak vise ide.. 

RideRR4EveRR:
Kolko ima točno do tamo km  ? Moram još vidit remen je star pa se vrti u prazno , gume su isto starije od motora i tak još dosta sitnica... Moram vidit dal mi se isplati uopče ič...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju