Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.
Benjamin:
--- Citat: SlowRider - 25 Lipanj, 2009, 22:00:10 ---Evo ja danas testirao potrosnju skutera za ovaj put... kako sam i ocekivao, skuter trosi manje nego prije. Napravio sam 108km i potrosio izmedju 3.8 i 4L goriva, mozda bi presao vise da sam natocio na tifonu :toothy9: u jednom smjeru je voznja bila lagana nekih 70-90km/h, a u drugome smjeru se ne sjecam da sam pustio gas, nikoga nema na cestama pa je trebalo iskoristiti priliku.
Mogao bih natociti u ZG-u i sljedeca postaja bi bila negdje u Rijeci :laughing7:
--- Kraj citata ---
Jebeno ak tak malo trosi...jel rox u pitanju i koji set up...
Benjamin:
--- Citat: seba - 25 Lipanj, 2009, 22:09:31 ---gorski kotar cijeli dan przi sunce :icon_thumright:
ja idem sutra na praksu na autocestu,pa vam mogu tamo pogledat tocnu prognozu
ovo na tv je tako tako,danas rekli kisu a sunce przi :toothy12:
--- Kraj citata ---
pa to ja pricam cijeli dan..sad je dva dana przilo sunce sad ce za inat u subotu poceti padati 100%
zich:
koje je ovo iscekivanje... ::)
SlowRider:
--- Citat: zich - 25 Lipanj, 2009, 22:19:21 ---koje je ovo iscekivanje... ::)
--- Kraj citata ---
zajebano do zadnje sekunde. Danas je dan bio fantastican.
--- Citat: Benjamin - 25 Lipanj, 2009, 22:09:57 ---jel rox u pitanju i koji set up...
--- Kraj citata ---
Rox je u pitanju, ostalo je Top secret jer ima dosta stvari koje nema nitko na minarelliju :toothy9:
zich:
--- Citat: SlowRider - 25 Lipanj, 2009, 22:25:08 ---Rox je u pitanju, ostalo je Top secret jer ima dosta stvari koje nema nitko na minarelliju :toothy9:
--- Kraj citata ---
nadam se da ide bolje :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju