Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.

<< < (24/64) > >>

2TDottore:
evo ja odma sad kazem da ne mislim putovat 3-4 sata nazad.......planiram krenut prije mraka i vozim se 90-100 do doma tak da dodjem za oko 2 i pol sata......ko misli da me moze pratit moze samnom ko nece okupite se pa odite vi sporiji polako......

ivan007:
ja sam najvjerojatnije za jedan dan i moja max brzina je 90 km/h.......i nije mi se bed vozit sa nekim cjelo vrijeme 70 :icon_thumright:

Benjamin:
Ja mogu 90-10 ali nemislim tolko jel mi se do doma bu radilica razletila..jos je stock unutra...

ja po dogovoru sve 70-80 kak ekipa moze..

Na solo nemislim brijat i sam se zaletavat...

Meni svejendo ja sma si ogranizirao sator ak mi treba...sam je pitanje kak ce drugi ak svi misle nazad u subotu necu ic po sator...

cekam da vidim...meni svejendo spavao sma vise puta u satoru...

Mene vrijeme brine sam..sljedeci tjedan su rekli lose vrijeme ak se do vikenda ne razbistri onda je i meni max 1 dan...jel dolje kad zapuse bura jeb..ti sator i sve...nije zabavno vise...

Kak se drugi dog tak cu se ja prilagoditi..meni svejendo..ja sam neutralan..

A jeb...meni svejedno meni voznja nesmeta ja mogu isti dan a i nemoram nazad..

Pupo:

--- Citat: 2TDottore - 20 Lipanj, 2009, 20:25:35 ---evo ja odma sad kazem da ne mislim putovat 3-4 sata nazad.......planiram krenut prije mraka i vozim se 90-100 do doma tak da dodjem za oko 2 i pol sata......ko misli da me moze pratit moze samnom ko nece okupite se pa odite vi sporiji polako......

--- Kraj citata ---

Ja sam faca, ja mogu 100km/h skuterom!  :icon_tongue:

2TDottore:

--- Citat: Area51 - 20 Lipanj, 2009, 20:41:28 ---Ja sam faca, ja mogu 100km/h skuterom!  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

:klanjamose:

sam racunaj da je tih 100 i po ravnom i po zavojima tak da dobro si razmisli da nebi bilo nezeljenih akcija.......  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju