Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.
ivan007:
da vrijeme je sumnjivo do petka ali za subotu kazu da ce bit o.k. :icon_tongue:
Benjamin:
Ovako ja sam dogovarao malo s robertom pa smo se dogovorili za neku jebacku kombinaciju...
!!!Pozor!!!
Plan je sljedeci..da budemo u subotu na grobniku navecer odemo u rijeku malo van ili dir i to pomalo...i onda u noci zapalimo direkt do marofa na trke..jel i mene malo zanimaju..i onda je to jedan jebacki dir po hr...i to mi se jako dobro svida isto ko i robertu...jedna postena avantura..i to je kompromis svima..ne ostajemo na dva potpuna dana ..ali nas nema dva dana doma :D
svi koji su za to nek editiraju tam na popisu i nek napisu Grobnik + Marof...
i nek tu vele za detljane dogovre...
2TDottore:
--- Citat: Benjamin - 20 Lipanj, 2009, 20:54:37 ---Ovako ja sam dogovarao malo s robertom pa smo se dogovorili za neku jebacku kombinaciju...
!!!Pozor!!!
Plan je sljedeci..da budemo u subotu na grobniku navecer odemo u rijeku malo van ili dir i to pomalo...i onda u noci zapalimo direkt do marofa na trke..jel i mene malo zanimaju..i onda je to jedan jebacki dir po hr...i to mi se jako dobro svida isto ko i robertu...jedna postena avantura..i to je kompromis svima..ne ostajemo na dva potpuna dana ..ali nas nema dva dana doma :D
--- Kraj citata ---
e vis vis.......i ja bi mogo uletit u tu kombinaciju ak se nadje jos neko blesav da ide s nama..... :laughing7:
zich:
--- Citat: Benjamin - 20 Lipanj, 2009, 20:54:37 ---Ovako ja sam dogovarao malo s robertom pa smo se dogovorili za neku jebacku kombinaciju...
!!!Pozor!!!
--- Kraj citata ---
ja sam za
dottore i ja smo vec to planirali
Benjamin:
A vidim da se nikak nemrete dogovoriti pol nezna pol bi na jedna dan...a meni osobno nije da moram biti na grobniku nego vise radi dira i drustva...pa se mogu pomiriti s jednim danom...onda prek vikenda napravimo jebenu dobru akciju zajebanciju i avanturu....obidemo pol hr...i vidimo sve aktulano...
Mene isto marof zanima a nisam znao da je isti vikend do maloprije ...pa smo nabrzinu razvili ovu kombinaciju..i robi se moze s tim pomiriti tak da je to super opcija i puno mi se vise svida od spavanja na grobniku...
Znaci gas na grobnik..vidjet kaj ima jest pit zajebancija...navecer kad produ trke i to..do rijeke zapalimo dolje van ili neka zajebancija...po rivi i to...nazad na grobnik tma je isto zajebancija navecer malo to vidjeti...i onda gas nazad direkt do marofa..i tam smo vec u jutarnjim satima..sitgnemo malo odpsavati negdje na travi ak treba...i s marofa svako na svoju stranu doma...oni kaj idu u ustom smjeru u grupici zajenod i to je to...jebena akcija..
Nema spavanja dva dana..i samo gas..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju