Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
34. Motohappening - 26.-28.06.2009. Na 9.str-Novi plan!- Konačni dogovor str.12.
2TDottore:
ja cu ipak na jedan dan.......ici cu u nedjelju u marof na ph......
robert:
to onda više vas ide na jedan dan. ja sad počimam razmišljat daa ostanem doma. neisplativo je na jedan dan. možda ja sam odem do ogulina i ostanem preko vikenda. neda mi se na grobnik samo za jedan dan.
robert:
i točno znam kako će bit vraćanje doma. ekipa sa jačim mašinama će zapizdit a ovi sa nadrkanim 50tkama će polako sami.
Benjamin:
daj se dalje u drugoj temi dogovarajte jel je ova za popis namjenjena..ne sam pokraj imena na popisu upisu ko je za kolk odana 1 ili 2
Meni svejedno...ja sam i za jedan dan...idemo ko i prosle godine onda...kaj sad..meni je ionak radi dira nije radi grobnika..a onda imam manje brgige s stvarima kaj moram nositi...nemoram posudivati sator i tak..
Robi ja i ti cemo zajendo ostati kak i do sad uvijek i fucka nam se..boli nas dolac...kom se zuri nek ide..nije kolegjalan onda
robert:
ma beni, meni se fakat neda na jedan dan. dođeš dolje, pojedeš ćevape i pogledaš malo utrke i odmah nazad.
i meni je radi ekipe i vožnje al brate isti dan nazad samo što neki nisu u stanju organizirat šator na vrjeme ili imaju druge opcije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju