Imam 30 godina i dosta sam se "našarafao" po autima, a sa motorima nemam iskustva, osim APN-a
Nisam neki "debil" da nebi znao rastavit i sastavit, ali kad već imam mogućnost pristupit poslu s nekim predznanjem onda ću ga i iskoristit.
Hvala Bogu pa živimo u svijetu i vremenu interneta i računala koja nam to omogućuju.
Neće mi se skut vozit nekom "lokalnom" majstoru koji me bude vukao za nos i novčanik.
ja kad rolice iso mjenjat prvi put, skinuo sam deklo negdje u 10 ujutro, onda jedno dva sata proucavao kako blokirat zupcanik prije variomata da ga odvijem, nakon toga skinuo zupcanik redom kako ide, tad je bila jos ona blokada prsten onaj na bolcni, njega skinuo, remen skinuo i izvuko variomat.. istim redosljedom vratio, taj dan sam jos stavio i auspuh rr i red sponge filter zraka i sklopio sve negdje do 9 navecer, i bio sam preponosan na to sto sam sam napravio, s tim da je to prvo bilo sto sam radio oko skutera, i zacudilo me koliko se preporodi skut nakon svega sto sam napravio.. tu je gust poceo.
drugi put kad sam vec skidu za promijenit valjcice trebalo mi je 10minuta, ipak ima masu sarafa.. najbolje naucis kad pitas i radis sam.