Tehnički kutak > Tuning skutera

Objašnjenje - opruge na kvačilu, rolice, rastavljanje varijatora!

<< < (5/8) > >>

speedfight 2:
ja se ispricavam ako sam ja tog marina uvrijedio ali ja mislim da nitko od nas nije dosao na forum a da nezna da se to zove deklo jer ako kaze da je radio na apn-u i tamo ima isto deklo na prijenosu zar ne??

MAST3r_77:

--- Citat: speedfight 2 - 01 Lipanj, 2009, 17:22:38 ---ja se ispricavam ako sam ja tog marina uvrijedio ali ja mislim da nitko od nas nije dosao na forum a da nezna da se to zove deklo jer ako kaze da je radio na apn-u i tamo ima isto deklo na prijenosu zar ne??

--- Kraj citata ---

50% ovog foruma je sigurno tu da nešto nauči.. ako netko nezna šta je deklo naučit će.. ja kad sam došao na forum nisam znao šta je variomat.. jebiga :)

J.U.R.C.A:
Veceras natipkam malo konkretnije to ponovo uploadam na ovaj forum!
vidim da je netko stavio link na moju stranicu www.skborovje.20m.com hahha 2003 zadnji put osvjezena :)

al neka

dhorvat:

--- Citat: speedfight 2 - 01 Lipanj, 2009, 17:22:38 ---ja se ispricavam ako sam ja tog marina uvrijedio ali ja mislim da nitko od nas nije dosao na forum a da nezna da se to zove deklo jer ako kaze da je radio na apn-u i tamo ima isto deklo na prijenosu zar ne??

--- Kraj citata ---

Ja sam za pojam dekl prvi puta čuo ovdje na forumu  :icon_biggrin:

speedfight 2:
oke ljudi ja sam se ispricao a on neka misli sta hoce i naravno neka uci jer ak se gdje moze naucit to je ovaj forum...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju