Općenito > Generalno o skuterima
Nova odiseja : Muka po Kymcu
enigma:
--- Citat: mrcina - 16 Travanj, 2007, 05:54:00 ---ako uspijem srediti problem. jer ovo je previše.a ako ne biti če problema.
danas zovem karmat ,znam kakvi če se pogledi bacati u servisu kad čuju što ih čeka.
--- Kraj citata ---
vrati to ako ikako možeš ako ne, što prije prodaj, jer čim se novi odmah tako počnu kvarit može bit samo gore.... :angry7:
mrcina:
pa nije ni ovo nepoznata firma.
pročitao sam dost toga i zaključio da ni oni nisu lošiji od talijana.
ne samo to imaju iza sebe 10 godina u rh, servise po cijeloj rh, i nisu mačiji kašalj ipak su konkurencija talijanima.
upravo zbog toga a i zbog dobrog dizajna me je kimko ali i cijene privukao , jer kako sam več napisao prije beverli ,x max, i još neki kinezi su mi bili u vidu a prevagnuo je kimko.
više mi je dost toga nitko nije bezgrešan ali da oni nemogu napraviti mašinu prema tvorničkim podacima to je sramota.
vidjet ču sutra ide na servis ,prije podizanja uzet ču ga na probu i ako bude opet bilo problema sa čudnim zujanjima, trzanjima ima da se isprse, jer bu onda drukčiji pristup.još uvijek mogu raskinuti ugovor po zakonu o potrošačima i tražiti lovu ili novi motor što se njima nimalo neče sviđati i pokušavat če se izvuč jeftino na foru da mi ukinu garanciju ali ipak oni su sami a iza mene stoji 4 000 000 potrošača a tko bu jači o tome bu presudilo pravosuđe. bilo bi im lakše da se dogovorimo da budu oni zadovoljni a i ja , nači zlatnu sredinu.
Mr J:
Ja ne bih imao toliko zivaca... Jesu li tvoji novci dobri i mogu se svugdje potrositi?! A jel' njihov krmko ispravan?! Mozda sam se krivo izrazio no u ovih godinu dana koliko ga imas, imas mozda prijedjenih 2000 km, a zasto?! zato sto je vise u servisu nego kod tebe. A i kada se vrati sa servisa nije kako treba! A sto to govori?!
Govori da si "naletio" na debeli promasaj... Inace cuo sam lijepih prica o kymcu ali ocito nisi imao srece... stoga pod hitno novi skuter neka ti daju ili lova natrag... kao sto sam napomenuo, mediji cuda rade...
to sto ce tebi dati novi skuter (ispravan) mozda ce ih kostati oko 5000 kn (jer im ti vracas taj), a kada bi to pustio u medije, izgubili bi mnogo, mnogo vise cca. pola milijuna kn ili jos vise (izgubili bi potencijalne kupce i bili ocrnjeni na trzistu).
Ja sam za to da zastitimo svoje clanove (Foruma) i da se stane na kraj nepravdi i izrabljivanju nedovoljno educiranih potrosaca...
mrcina:
ha čuj nisam baš uletio grlom u jagode u tu kupovinu.
ali koliko sam skužio korištenjem skuta sve je bilo ok do kojih 150 km kad sam im rekao da nešto nije ok.
od tad kreče sve nizbrdo, od potrošnje koja je porasla za dobru litru i pol naviše, gubitka snage , grubljeg rada , slabije brzine, mučenja kod vršne snage kao i na kraju nekakvih trzanja kod kretanja skutera kao i čudnih zvukova oko zadnjeg kotača.
potrošnja , gubitak snage, grublji rad, mučenje kod vršne snage , slabija brzine to je sve trebalo nestati kod prvog servisa ali nije sve je ostalo samo su napravili da su ventili možda ok i da sad rade. ali to nije riješenje. skuter nije čamac pa da ga voda nosi on ipak mora da radi na benzin, imam vozačku dobrih 22 godine aktivne vožnje tako da se nemože reči da sam tudum ali ovo je prevršilo svaku mijeru.
hoču da mašina radi nakon servisa kao da je jučer izašla iz tvornice a ne da opet ima zaletavanja i kojekakvih gluposti.on je radio kao automobil od 15 godina što mu ne ide u prilog a najmanje onima koji su ga sklopili,prodali,servisirali.
neki su se trudili a neke je bolila briga što ja vozim /nevozim skuter več se koturam i molim boga da se ne pokvari.
poruka uvozniku/prodavaču/serviseru***** HOČU SKUTER DA RADI KAO DA JE DOŠAO JUČER IZ TAIWANA******.
Mr J:
i gratis 100 L benzina i jednu Tajvancanku ne stariju od 26 godina!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju