Općenito > Generalno o skuterima
Nova odiseja : Muka po Kymcu
mrcina:
nemora bit ako ga prodam sad kad ga sredim ima još čitavu godinu garanciju
Mr J:
--- Citat: mrcina - 15 Travanj, 2007, 19:02:20 ---nemora bit ako ga prodam sad kad ga sredim ima još čitavu godinu garanciju
--- Kraj citata ---
Lijepo sam ti rekao, servis, distributera, uvoznika, lijepo ako treba i pismeno kronoloski sto je sve bilo skuteru i zamjenu trazi, nema druge... Razgovarao sam sa pravnikom (prijatelj jedan) koji kaze da nemaju razloga da ti ne daju novi skuter, ako treba moze se to rijesiti i sa privatnom tuzbom (ukoliko se distributer ne slozi) jer ako imas sve napismeno u servisnoj knjizici, ti dobijas!
:icon_thumright:
odin:
--- Citat: mrcina - 15 Travanj, 2007, 19:02:20 ---nemora bit ako ga prodam sad kad ga sredim ima još čitavu godinu garanciju
--- Kraj citata ---
nadam se da ces srediti problem.
mrcina:
ako uspijem srediti problem. jer ovo je previše.a ako ne biti če problema.
danas zovem karmat ,znam kakvi če se pogledi bacati u servisu kad čuju što ih čeka.
enigma:
--- Citat: Bongo - 15 Travanj, 2007, 18:12:47 ---
--- Citat: AeRRox - 15 Travanj, 2007, 12:39:38 ---
--- Citat: mrcina - 15 Travanj, 2007, 11:10:06 ---i kak se riješio skutera, dobio novi ili ga prodao
--- Kraj citata ---
Prodao, naravno.
--- Kraj citata ---
I onda kažu da se isplati lupiti rabljeni skuter :-X
Samo zbog toga se bojim uzeti rabljeni. Taman pomisliš da si ulovil priliku ....malo kilometara, skoro nov, ospod cijene, a kad ono pušiona :sad1:
--- Kraj citata ---
kao što sam ti rekao..ipak je najmanja vjerojatnost neke pizd....ako kupiš novi od provjerenog distributera/proizvođača... :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju