Općenito > Generalno o skuterima
Nova odiseja : Muka po Kymcu
mrcina:
Evo mene opet sa problemima na Kymcu.
Došao ujutro sa posla ostavio ga u dvorištu.
U 13,00 trebao sam se nači sa mr j , nrg-em kod mr j-a i na putu praktično kod njega krepa kymco.
Pokušali ga upaliti na kurblu , na anlaser niš jednostavno neče da upali.
Izgleda kao da ga je život napustio.
Nedavno sam napisao da je došao sa servisa jer su mu zamijenili semering na vodenoj pumpi.
Od kad je došao sa servisa dobro je vukao do 80km ali kad je trebao da potegne jače i brže niš, gas do daske a meni brzina pada ,to se dešavalo u jutarnjem terminu dok popodne kad je toplije motor je išao 90, makar i to nije to.
Prije servisa trošio je oko 5 litara na 100km a nakon oko 4,5 litara što je jednostavno nemoguče za navedeni skuter gdje mu je u prospektima napisana potrošnja oko 3,3 litre.
još kako tako da je trošio 10-20% više, i to oko 4 litre ali ovo je previše.
U ponedjeljak zovem servis da ga pokupe jer nije u voznom stanju več u gurajučem.
Pošto je skuter u garanciji svaki transport na servis pada pod garanciju tako da jednostavno neželim i neču naručivati prijevoz na svoj račun.
Tražim da mi se skuter popravi kako spada a ne da je svako malo na servisu.
Tražoim od servisera da mi skuter za vožnje ne zuji i ne stvara čudne zvukove te da od zvgukova bude samo auspuh.
Za ovaj servis prigovorio sam na zaletavanje skutera ne mašine kod starta gazda je rekao da je sa skuterom sve ok ,nije točno zašto sam morao večeras biti dovežen kuči a ne da se sam dovezem.
Zasad toliko.
roby44:
pa ovo je nemoguce. toliko kvarova u tako malom periodu. stvarno nemas srece s tim skuterom :sad3:
mrcina:
neznam više štoču, mislio sam da je gotovo sa time kad sad ovo, poludjet ču.
Mr J:
Svaka tebi cast sto imas toliko zivaca...
Ja bih odavno vec otisao u taj servis i kod distributera gdje sam kupio kymca i gadjao ih njegovim dijelovima!!! Pa to je stvarno vise pretjerano!
Trazio bih novi skuter (jer imas pravo na to), ako mi nebi htjeli udovoljiti kontaktirao bih glavnog uvoznika i njemu tuzio i servis i distributera i ako to nebi pomoglo, kontaktirao bih drustvo za zastitu potrosaca i dao sve u medije pa bi vidjeli koliko mogu izgubiti...
Medijski linc najvise kosta, mislim kada bi im time zaprijetio (sto je kod nas "balkanaca" jedini put da se izboris za svoje pravo da igras jednako bezobrazno kao i svi ostali) da bi dobio novi skuter i veci i bolji...
Mislim, ti si takav kakav jesi i vide da mogu s tobom tako pa te i "jebu" i ekaju da istekne garancija...
Kad je skuter bio kod njih 43 dana, ja bih tada vec lijepo otisao do njih i rekao, dajte mi novi, necete?! ok, 24 sata, jutarnji, vecernji, moto plus, moto revija, slobodna dalmacija,... pa cemo vidjeti! :icon_thumright::icon_thumright:
AeRRox:
Frend u kvartu ima Runnera, najvjerojatnije ima tvornicku gresku, i skuter je vise u servisu nego na cesti. Nekoliko puta sam ga vidio na skuteru kako se vozi, a kad ga vidim bez skutera i pitam gdje je, kaze na servisu.
Ali bratic je kupio CPI Olivera i pisalo je da trosi 3.5 litre ( malo vise manje, ali ne vise od 4 ) i trosio mu je 6.5, zadnja kocnica nije radilca, nogar se nije vracao...
Odveze ga u servis i naprave servis uz napomene koje sve problema ima skuter. Kada je dobio skuter, opet je trosio 6.5L, zadnja kocnica je bila ista, nije bilo moguce zaustaviti skuter sa njom, nogar je bio popravljen...
Pokusao je sam zategnuti kocnicu, ali jednostavno ferode nisu bile od dobrog materijala, vec od neke plastike ili cega vec, da nije bilo moguce zablokirati kotac...
i na kraju se rijesio skutera, a imao je 600km...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju