e sto mi se danas dogodi... idemo ja i frend po gradu kad on upalio neonku i murija lagano za nama. mi po gasu kad oni rotaciju i fiufiufiu
oni nas prestignu i stane na cestu... ja mislio da samo frenda kad ja idem zaobic on otvori prozor i kaze stani i ti
aj mi stanemo kad on meni kaze. dokumente molim. ja dam knjizicu vozila i prometnu. gleda on i pita di je vozacka. ja kazem nemam polazem upravo
on poceo pisat i pise nesto tamo na papir aj dobro ja samo sto nisam poludio
dosao on na frenda trazi ga papire kaze nemam nista
pita ga sta ta lampa znaci on kaze da se bolje vidi
tablica mu stoji ispod zadnje kraji... pita ga zasto je tablica tako dolje kaze mu on otpao mi nosac pa sam je tu stavio
pita on ime prezime... kaze on (STARI MU POLICAJAC) i pita frend ima li sta veze sto mi stari murijak... kaze ovaj nema nista.. Sve on zapise na papir i kaze nam sjednite na skutere i da vas vise nevidim... ja i frend gledamo.. pitamo a sta ce biti sa kaznom... kaze ovaj puta oprosteno samo da vas nevidim vise u gradu
aj sretni ja i frend... murijak prosao i vozika se po gradu.kad mi vidimo da je parkirao auto pred policijsku postaju mi po gasu i vozikali se cijelo vrijeme i dok je kisa padala
evo to bi bilo za veceras