E malo bi dobro dosla promjena rankova ovo tipa forumski pješak biciklist ...maxi forumaš..
malo brzo svi dodu do maxi forumaša i onda nema dalje... ono ja na forumu vec godinu i pol, a netko se rega prije 1-2 mjeseca i postane maxi forumaš xD
mislim bilo bi interesantnije kad bi mod uzeo neki limit od naprimjer 10000 postova.
dakle gledajte u budućnost, tko kaze da nece netko za godinu , dvije imat preko 10000 postova na forumu.
i sad tih 10000 podjelis na više rankova. cisto radi zabave ne radi prestiza..
0-10 da to bude novak ili slicno (da se ipak razlikuju novi i ne bas aktivni članovi ili oni sto se regaju samo da citaju forum bez da postaju od ostalih=
i onda od 10-100
100-200
200-300...
sto rankovi idu ka vecem broju tako se poveca razmak izmedu rankova
1000-1200...
...2000-2500...
5000-6000
7000-9000
i eto sada ako vam se svida ideja, tj ako admin prihvati, ja mogu osmisliti toliko velik broj rankova i napisat ovdje
a mislim da ovo nema losu stranu, tako da mozete sad govorit kako to nevalja itd...
mislim moze bit samo zabavno, a i eventualno oni korisnici noviji i s manjim postovima ce imat malog barem respecta s starijim userima i s onima sto stvarno imaju velik broj postova sto je dokaz da su jako aktivni na forumu. A da tu nebi dolazilo do natjecanja u spamu, lijepo se iskljuci post counter na offotpic forumu, ja neznam dal je to uradeno ja mislim da jest vec.