Općenito > Generalno o skuterima

Ajme muke

<< < (12/18) > >>

Bongo:
Ma stanu dvije normalno. Ak je to normalno jer nemam iskustva sa skuterima od prije. A i registriran je za dvoje

roby44:
a koja je to masina? stvarno super izgleda i velik je dosta.
al da se tu dosta napravit, to je 2t...

Doomsday:
Roby, nemoj čovika u probleme navlačit... :laughing7:
Neka ostavi sve serijala, nek na 1000 km poskida blokade, a ugradi u servisu elektronsku koju po želji može isključit (a želit će je i isključit će je... :icon_biggrin: ) i neka se duuuugo vozi na njemu bez ikakvih problema... :icon_thumright:
Pusti sad nabrijavanje, uvatit će 70-tak bez blokade, i to je to... Toči/vozi... :frajer:

Bongo:

--- Citat: Doomsday - 25 Travanj, 2007, 00:30:52 ---Roby, nemoj čovika u probleme navlačit... :laughing7:
Neka ostavi sve serijala, nek na 1000 km poskida blokade, a ugradi u servisu elektronsku koju po želji može isključit (a želit će je i isključit će je... :icon_biggrin: ) i neka se duuuugo vozi na njemu bez ikakvih problema... :icon_thumright:
Pusti sad nabrijavanje, uvatit će 70-tak bez blokade, i to je to... Toči/vozi... :frajer:

--- Kraj citata ---

E da....čini mi se da će i biti tako  :icon_thumright:   Prvo soma km, pa onda probat tih 70 km  ;D , a s obzirom koliko mi se do sad sviđa vožnja na skuteru :toothy10: sve mi se čini da bi najkasnije do slijedećeg ljeta mogao krenut polagat i A kategoriju , a onda nešto jače  :headbang: do 250ccm  :frajer:

Genesis051:
Hehehe... otkud mi je poznata ta priča...  :laughing7:

Definitivno, ako razmišljaš o A kategoriji, onda ne nabrijavaj ništa...bez blokade će ići lijepo, a pri eventualnoj prodaji će sve biti bezbolnije (lakše za prodat) ukoliko je samo serijala (sa skinutom blokadom), a svejedno ide 70-80 Km/h (zavisi od mašine)...
Čak i ako zadržiš ovaj stroj, onda će to biti za po gradu, a onda je    s v a k a k o    dovoljno tih  55-60 Km/h... Pa se "frizura" isplati, samo kad su takvi osobni afiniteti...
Evo, ja uzeo 125...

I jako mi se sviđa....
Neki su mi sugerirali 250... ali imam nasljednicu, koja je izravno zainteresirana, a i 30 god. sam vozio 50 ccm, pa ću sad "preživjet" i sa 125...  :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju