Općenito > Generalno o skuterima
Ajme muke
Bongo:
Ma stanu dvije normalno. Ak je to normalno jer nemam iskustva sa skuterima od prije. A i registriran je za dvoje
roby44:
a koja je to masina? stvarno super izgleda i velik je dosta.
al da se tu dosta napravit, to je 2t...
Doomsday:
Roby, nemoj čovika u probleme navlačit... :laughing7:
Neka ostavi sve serijala, nek na 1000 km poskida blokade, a ugradi u servisu elektronsku koju po želji može isključit (a želit će je i isključit će je... :icon_biggrin: ) i neka se duuuugo vozi na njemu bez ikakvih problema... :icon_thumright:
Pusti sad nabrijavanje, uvatit će 70-tak bez blokade, i to je to... Toči/vozi... :frajer:
Bongo:
--- Citat: Doomsday - 25 Travanj, 2007, 00:30:52 ---Roby, nemoj čovika u probleme navlačit... :laughing7:
Neka ostavi sve serijala, nek na 1000 km poskida blokade, a ugradi u servisu elektronsku koju po želji može isključit (a želit će je i isključit će je... :icon_biggrin: ) i neka se duuuugo vozi na njemu bez ikakvih problema... :icon_thumright:
Pusti sad nabrijavanje, uvatit će 70-tak bez blokade, i to je to... Toči/vozi... :frajer:
--- Kraj citata ---
E da....čini mi se da će i biti tako :icon_thumright: Prvo soma km, pa onda probat tih 70 km ;D , a s obzirom koliko mi se do sad sviđa vožnja na skuteru :toothy10: sve mi se čini da bi najkasnije do slijedećeg ljeta mogao krenut polagat i A kategoriju , a onda nešto jače :headbang: do 250ccm :frajer:
Genesis051:
Hehehe... otkud mi je poznata ta priča... :laughing7:
Definitivno, ako razmišljaš o A kategoriji, onda ne nabrijavaj ništa...bez blokade će ići lijepo, a pri eventualnoj prodaji će sve biti bezbolnije (lakše za prodat) ukoliko je samo serijala (sa skinutom blokadom), a svejedno ide 70-80 Km/h (zavisi od mašine)...
Čak i ako zadržiš ovaj stroj, onda će to biti za po gradu, a onda je s v a k a k o dovoljno tih 55-60 Km/h... Pa se "frizura" isplati, samo kad su takvi osobni afiniteti...
Evo, ja uzeo 125...
I jako mi se sviđa....
Neki su mi sugerirali 250... ali imam nasljednicu, koja je izravno zainteresirana, a i 30 god. sam vozio 50 ccm, pa ću sad "preživjet" i sa 125... :happy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju