Općenito > Generalno o skuterima
Ajme muke
Punisher:
--- Citat: Doomsday - 21 Travanj, 2007, 21:26:32 ---Srića da je naš Punisher internetski osviješten, i nije mu problem u google pictures ukucat 'aprilia mojito' i pogledat slike... :laughing7:
--- Kraj citata ---
Nije mi problem nego mi se stvarno nije dalo tražiti iako je to samo par klikova mišem :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
StreetRunner:
a vidi lude makine šta hebeno izgleda,pravi picolovac.Čestitan na izboru,sritno :headbang: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
roby44:
eeee,to sam ja vidio na cesti neki dan...
kakav je to mojito??? 2t,4t?? inace...super izgleda,i ne ide bas nesto :toothy3:
Bongo:
2t....istina, ne ide brzo. Za sad (tek 100km) 50...toliko pokazuje na cajgeru. Rekao čovjek tamo gdje sam ga kupio da nek ne prčkam po njemu do prvog servisa (1000km). Iskreno, ni ne treba mi više. Možda bih bio zadovoljan sa nekih 10-15 km više...čisto zbog starnosti, ali nije greda.
Malo prije vozio klinca na njemu uzbrdo. Mojih 86 kg i 186 cm i njegovih 70kg i 186 cm i izvukao nas bez problema. Malo sporije, ali nije mi se činilo da se mučio. Kaj se tiče potrošnje, čekam da potrošim prvi rezervoar, ali čini mi se da je potrošnja oko 4 lit.
Ali izgled i upravljivost i osjećaj u vožnji su mi mrak. Ne žalim ni trenutka kaj sam na kraju njega izabral
Eto za sad toliko :headbang:
ryder on the storm:
--- Citat: Bongo - 24 Travanj, 2007, 20:00:32 ---2t....istina, ne ide brzo. Za sad (tek 100km) 50...toliko pokazuje na cajgeru. Rekao čovjek tamo gdje sam ga kupio da nek ne prčkam po njemu do prvog servisa (1000km). Iskreno, ni ne treba mi više. Možda bih bio zadovoljan sa nekih 10-15 km više...čisto zbog starnosti, ali nije greda.
Malo prije vozio klinca na njemu uzbrdo. Mojih 86 kg i 186 cm i njegovih 70kg i 186 cm i izvukao nas bez problema. Malo sporije, ali nije mi se činilo da se mučio. Kaj se tiče potrošnje, čekam da potrošim prvi rezervoar, ali čini mi se da je potrošnja oko 4 lit.
Ali izgled i upravljivost i osjećaj u vožnji su mi mrak. Ne žalim ni trenutka kaj sam na kraju njega izabral
Eto za sad toliko :headbang:
--- Kraj citata ---
pa, šta nije ono sjedalo samo za jednu osobu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju