Tehnički kutak > Tuning skutera
Motor od KTM-a na skuter!
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Bokygs - 29 Svibanj, 2009, 00:03:12 ---Iskreno...kad bi to uspio sve savršeno napraviti bilo bi super i bio bi projekt za svaku pohvalu
No imho nekako dođe glupo "uništavati" oba motora da bi se dobio jedan...
A tehnički?Kako bi rješio blokadu,misliš da oni ne bi skužili da to nije skuter,nego da ima brzine...
I da uspiješ napraviti opet bi bio u sranju s reganjem motora i sl.(što te i koči da ne voziš ktm-a po cesti)
Moj savjet je da se okaneš toga,nije samo mehanička zapreka,nego i mnoge druge
Derbi-em se vozaj po cesti,a ktm-om divljaj po offroadu i :headbang:
--- Kraj citata ---
skutera ne bi rgo kao skutera nego vec kao motor od kao 125 ccm (koliko ja sad maximalno mogu voziti.)
Sto me koci. Koce me kao prvo gume. Kockice koje su jako nestabilne na asfaltu. A da motor pretvaram u super mmoto je preskupo.. (10000 kn) A i da uspijem ne bi ga mogo reagat zato sto nije homologiran.
eto tu je taj problem za kojeg se ja odlucujem napraviti ovaj "nemoguci" projekt!
te-te-ac:
idi kupi od wayndera derbija i kurci se po selu..
ostalo je nepotrebno komentirati...
Benjamin:
Nece covijek prodat..kad je skoro pa gotovo...fale finese...
Kemija Derbi Aprilia KTM...projekt je fakat zahtjevan bio...
najebao sam se ko mali magarac s strujom...dok sam pospajo derbijevu instalaicju s apriliinom..i onda jos na sve to ktm satovi i neki detalji jos...stunt box koji sam mu ugradio :icon_thumright: isto kemija za sebe..
A slazi ak ti se da i ak mozes..ali velim ti najbitniji ti bu tokar...lancanike treba tokariti..razno razne adaptere distance itd...
Crazy Kuree:
to za lijevu i desnu stranu se može riješiti, stavit šipku i s obe strane lančanike, na šipki treba riješit 2 ležaja i napravit nosače ležajeva, s tim bi imo 2 lanca i 4 lančanika xD problem bi bio dal ima prostora za takvo što
luna500rr:
Sta ste se nadrkali na momka, nek sam radi sto ga je volja, ako stogod zapne mozemo mu i mi pomoc :)
Moj mu je savjet ako ce vec cekati neko vrjeme prije nego ce sastavljat ista, neka do tada nabavi polovnu ramu s oklopima od kakve sportive i nek se vozi ko car, a inace je odabrao nekako najnezgodniji skuter za taj projekt, zgodnije bi bilo stavit motor od toga cuda na baotjana, nego na ovo :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju