Tehnički kutak > Tuning skutera
Motor od KTM-a na skuter!
ToNYGP1Racing:
Dosta mi ej vise kitova i svega sto ide uz to. Naime posjedujem KTM 85 SX kojeg vise i ne vozim jer sam dobio vozacku, buduci da KTM-a ne mogu vozit po cesti.. Vec sam se raspito za super moto kit koji ukljucuje nove šire felge i gume.. al to lijepo kosta 10000 kn sto mi je "malo" skupo.. Pa sam odlucio da motor iz ktm-a koji ima 85 kubika i 35 ks da stavim u svoj skuter. :headbang: :headbang: :headbang: Mislim da to nebi trebao biti problem jer vozim derbi gp1 revolution s lancem.
Po meni trebo bi izvadit kompletan motor iz skutera sa prijenosom i svime.. i napraviti nosace za motor od ktm..
ali imam jedan problem! ktm ima lanac na lijevoj strani a derbi na desnoj! Neznam kako da to napravim...???
smmania:
nikako a smijesniji i gluplji projekt nisam cuo :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: pa bogte rade prodaj jedan i drugi i uzmi si neki supermoto homologiran za cestu ;D
dino_sk:
ja mislim da si ti malo veci lovac :)
prvo bi najmanje midrace , pa dođeš na tcr ,pa onda se vratis na mhr replicu .... ::)
doritos:
ma vidis da je lud...daj odi nekaj delat u zivotu,ocito da nis ne delas pa ti svakave gluposti padaju na pamet....
stipe:
mene vise zanima odakle si izvadio da ima 35ks?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju