Tehnički kutak > Tuning skutera

Motor od KTM-a na skuter!

<< < (8/17) > >>

ToNYGP1Racing:

--- Citat: grbi128 - 28 Svibanj, 2009, 23:10:34 ---ti bi rastavio sx-a da bi napravio nes od derbia??? steta sx-a jbt  :sad1:

--- Kraj citata ---
Steta je ktma al onda su najjaci skut u hr.  :laughing9:

--- Citat: aeroxtuning - 28 Svibanj, 2009, 21:04:51 ---sve se moze,ali ako decko misli da je to samo prebaciti,grdno se vara.vidim imas 16,17 god.......bilo bi super i znat montirat kit na masinu a ne kemijat nosace,kocnice,ovo ono......ajd da je to motor star 10 god i da le u losem stanju,ali nema logike je#avat derbia novog,kazes 10000 ti je malo puno,ako ovo krenes raditi,kontaj da si bacio u smece 15 000 kn....

--- Kraj citata ---

Da dobro si skuzio imam 16 god. U tome projektu; naravno da je necu sam radit vec ce mi pomoc stari i jos neki frendovi sa servisa.. Ne razumijem zasto nitko ne vjeruje u ovaj projekt? :dontknow: Mozda je malo zaje*ano al je moguce!

animatrix:
moras imat ludog starog ako ti dozvoli rastavit ktm-a hehe... to inace rade decki koji od malih nogu se vrte oko auta i motora...

Bokygs:
Iskreno...kad bi to uspio sve savršeno napraviti bilo bi super i bio bi projekt za svaku pohvalu
No imho nekako dođe glupo "uništavati" oba motora da bi se dobio jedan...
A tehnički?Kako bi rješio blokadu,misliš da oni ne bi skužili da to nije skuter,nego da ima brzine...

I da uspiješ napraviti opet bi bio u sranju s reganjem motora i sl.(što te i koči da ne voziš ktm-a po cesti)

Moj savjet je da se okaneš toga,nije samo mehanička zapreka,nego i mnoge druge
Derbi-em se vozaj po cesti,a ktm-om divljaj po offroadu i  :headbang:

Bruno1990:
prodaj tog ktm, kupi masinu od spa 180, sra 150 bilo cega big bore, kupi nosace zavari stavi masinu i imas zvijer..

ako hoces i zeli i imas mogucnosti, volje samo radi, samo naprijed ako uspije svaka ti dala   :notworthy:

Benjamin:
shvacao bi projekt jos da ima masinu s pripadajucim djelovima..ali ak imas kompletan motor nekuzim stvanro svrhu rastavljanja...jel nebudu vise nikad obadva citava...

Kad smo slagali Winderovog Derbija..bilo je milijon problema oko stavljanja masine od SR150 a kaj ce tek bit kad ovo treba ugraditi...

Ak nemas dobrog prijatelja tokara ili puno para u depu...zaboravi projekt odmah..jel bez puno custom djelova je projekt neostvariv...

I ja podrzavam takve projekte..ali neki neznaju u kaj se upustaju dok ne dode do djela di zapne i postane im sve preskupo i prezahtjevno i onda odustanu od svega i niti jedan motor ne vidi vise svjetlost dana u komadu nego u kutijama i djelovima...

Puno je tu posla..bez nekog iskustva mehanike i tog...nebi preporucio ulaziti u to..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju