Tehnički kutak > Tuning skutera

MAlossi CDI???

<< < (4/7) > >>

J.U.R.C.A:

--- Citat: Benjamin - 25 Svibanj, 2009, 23:39:11 ---moram se s kolegom konzultirati...

Mislim mogo bi ga dobiti a ja mu moram dat svoj..sam je u tom caka..a sad me muci sam jel to pouzdan cdi i jel ima kakve razlike ak ne..onda bolje ostaviti kak je ...

Bum vidio jos..

--- Kraj citata ---
sad vec puno offamo ...
ima razlike.osjetno ili ne na tvom setupu necu ti tvrditi.CDI je POUZDAN jer sam osobno ga stavio na skuter koji je vrtio 20 k km s tim cdiem.

mjenjaj a u najgorem slucaj ako sta i rikne imas za 100 kn serijske za nabaviti ;)

Benjamin:
ma nije tolki off..povezano je ipak s cdi..a da za buduce generaicje ostane...

jel je bilo tih pitanja vec a niko nije znao odg bas..jel nije niko isprobao...a u meduvremenu je otisao iz prodaje..

Bum valjda  tak i napravio..

Ceki21:
e sad, jurca velis da je on stabilniji na visim okretajima
jer se to isto dobije pomicanjem paljenja tj. kajlom drugom ?

J.U.R.C.A:

--- Citat: Ceki21 - 26 Svibanj, 2009, 00:13:58 ---e sad, jurca velis da je on stabilniji na visim okretajima
jer se to isto dobije pomicanjem paljenja tj. kajlom drugom ?

--- Kraj citata ---
zavaravas onda cdi!
sa ovim zutim na niskim okretajima ostaje isti kut predpaljenja a pri visokim okretajima se nesto brze prazni od serijskog i zato nema toliku retardaciju (kasnjenje).

ako pomaknes kajlu pretpostavljam da bi na visokim okretajima postigao zeljeni ucinak ali na niskim bi ga onda retardirao... jer bi onda prerano okidao.

Ceki21:
dada, to sam ja i mislil
ja sam ovo konkretno pital za visoke okretaje...
a kolko je inace taj cdi zuti ? a kolko k15 ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju