Tehnički kutak > Tuning skutera

MAlossi CDI???

<< < (3/7) > >>

Benjamin:
ma ja pitam jel mogu dobiti zutu TP...pa bi sebi metnuo..ali neznam jel ima kakve razlike ...gledam za svoj set up..

J.U.R.C.A:

--- Citat: Benjamin - 25 Svibanj, 2009, 23:26:37 ---ma ja pitam jel mogu dobiti zutu TP...pa bi sebi metnuo..ali neznam jel ima kakve razlike ...gledam za svoj set up..

--- Kraj citata ---
Obzirom na auspuh u setupu i da nejdes pretjerano u okretaje ja nebi stavljao osim ako ga ne dobivas po nekoj super cjeni !

Benjamin:
pa dobro spuh novi je u planu..najvjeorjantije yasuni R...tak da ce se promjeniti situacija okretaja..

A najvjerojantije da dabe mogu dobit pa ono...ali se dvoumim..

J.U.R.C.A:

--- Citat: Benjamin - 25 Svibanj, 2009, 23:32:42 ---pa dobro spuh novi je u planu..najvjeorjantije yasuni R...tak da ce se promjeniti situacija okretaja..

A najvjerojantije da dabe mogu dobit pa ono...ali se dvoumim..

--- Kraj citata ---
niti R nije puno jaci u okretajim toliko od zxa da bi ti trebala struja.gore sam ti napisao otprilike setup(duo + plus nardo ) di je minimalno potreban cdi...(ako ocemo max izvuc)

ako je dzabe uzmi ili do 200 kuna .

izgubiti na performansama sigurno neces

Benjamin:
moram se s kolegom konzultirati...

Mislim mogo bi ga dobiti a ja mu moram dat svoj..sam je u tom caka..a sad me muci sam jel to pouzdan cdi i jel ima kakve razlike ak ne..onda bolje ostaviti kak je ...

Bum vidio jos..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju