Općenito > Generalno o skuterima
Prelazak na jači skuter
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: vx - 26 Svibanj, 2009, 21:47:51 ---4road ne grmi ;D
i bolje serijala nego to
--- Kraj citata ---
ma 4road je zakon spuh..
goci1990:
jebes 4road, serdarevič majka. nema boljeg spuha. i da ak vec uzimas nes jace, sve zavisi s koliko novaca raspolazes ja bi ti preporucio 3 modela: 1.derbi gp1 250- najbolji izbor
2.gilera runner 200- stariji model
3.piaggio beverly 200- krstarica
gun_rider:
--- Citat: Antares - 25 Svibanj, 2009, 17:53:28 ---Pred kraj prošle sezone sam razmišljao dosta o stavljanju kita na svojeg runnera SP 50( 2008.). Preko zime me to pustilo i sad sam počeo razmišljati o jačem skuteru i to prvenstveno zbog financija.
Naime ukoliko bi sad išao stavljati kit to bi me ispalo minimalno 1500kn (u slučaju malossi sport-a), a preko 2500kn u slučaju MHR replice jer bi onda uzimao i novi karb itd. Također potrošnja bi mi se još povećala (sad je između 4.8 i 5l, s tim da ne pazim na potrošnju jer se volim malo brže voziti).
Ugl. razmišljao sam o kupnji nekog 4T skutera tipa novi runner, stari runner ili derbi gp1. Ako bi uzimao nešto novo (rabljeno, ali ne starije od 2god. uzeo bi prije derbi-a nego gileru s obzirom da je cijena tu negdje, a derbi je ipak malo jači), a staru gileru gledam prvenstveno zbog jeftinije cijene (koliko sam uspio vidjeti cijene 200ccm se kreću oko 13-15k kn).
Naravno morao bih i položiti za tu kategoriju (mislim da je A2?)
Zanimaju me vaša razmišljanja, posebno onih koji su prešli sa 50ccm na jače.
--- Kraj citata ---
a slušaj...naturpijaš tih 50ccm opet ćeš dobit nevozljivo đubre koje će bit odlično za male brzine i gužve po gradu, al za nikakve ozbiljnije vožnje i jurcanja jer ćeš u prvom zavoju ili na prvoj rupi negdi izgubit glavu...i svako par tkm polugeneralka ;D
kad si već spomenia derbi gp1 250, ako već imaš pare ja se nebi ni momenta mislia...pre pre lip motor, u kvalitetu i performanse ni ne sumljan
druga stvar koja je malo češća na cestama, meni osobno isto extra...nexus 250. na oba su ti mašine iste, nećeš falit kojeg god da uzmeš
sritno :icon_thumright:
doritos:
ako uzimas onda uzmi Derbija gp 250 i uzivaj :icon_thumright:
skut je zbilja ljep ko slika a i ide fino :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju