Općenito > Generalno o skuterima
Prelazak na jači skuter
marinzd:
--- Citat: Antares - 25 Svibanj, 2009, 18:22:40 ---Ako bi uzimao stariji runner gledao bi da ima ispod 15k km.
--- Kraj citata ---
to ces tesko naci a da nije vracan. bolja opcija je sa malo vise kilometara ali odrzavan ( servisna isto dobro dode )
--- Citat: greenlite - 25 Svibanj, 2009, 21:57:54 ---Ovi stariji runneri 200 ako bolje pogledaš zapravo su isti kao pedesetke tj prednji krajevi im imaju istu tezinu... probaj razliku 12" i 14" ili 15" po zavojima
--- Kraj citata ---
to se osjeti samo na otvorenoj cesti i brzini 110+
po gradu di su kratki zavoji sa naglim promjenama smjera ti sa nexusom 250 od neznam tocno koliko kila tesko da mozes pratit vxr-a i tu ne smeta manje kolo.
vx:
ni ja nisan virova kako ej nexus dobar u zavojima dok nisan napravija đir, osijećaš se puno sigurnije, a o kočnicama da ne govorin (duplo su bolje nego u starijeg runnera)
ali za po gradu stariji runner je bog :glasses9:
doritos:
:icon_thumright:
VoRdA_NRG_MC3:
ma uzmi ti neki jaci skut..moj kolega je imao vxr-a 200 skut je stvarno super, i prije nekih 3 mjeseca ga proda u Zg za 13k..a motor je bio ko nov presao je 18k km, a sto je fora taj koji ga je kupio stvarno ima srece jer on ga je 2 puta mjesecno provoza pola sata i spremi ga u garazu i glanca ga...ja ti preporucam da uzmes vxr-a i jos mu samo stavis auspuh 4road da grmi...to ce te kostat max 1500kn polovni.. :frajer:
vx:
--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 26 Svibanj, 2009, 18:00:04 ---ma uzmi ti neki jaci skut..moj kolega je imao vxr-a 200 skut je stvarno super, i prije nekih 3 mjeseca ga proda u Zg za 13k..a motor je bio ko nov presao je 18k km, a sto je fora taj koji ga je kupio stvarno ima srece jer on ga je 2 puta mjesecno provoza pola sata i spremi ga u garazu i glanca ga...ja ti preporucam da uzmes vxr-a i jos mu samo stavis auspuh 4road da grmi...to ce te kostat max 1500kn polovni.. :frajer:
--- Kraj citata ---
4road ne grmi ;D
i bolje serijala nego to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju