Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
karburator dellorto 25 nije los.istina ja sam imao MHR verziju tako da nisam kompetentan govoriti.Pwk sam probao 28 i moram reci da me se karb dopao.na niskim okretajima se ponasa kao 21 i odaziv je super a na visokim mu daje snagu. u svakom slucaju mi je bio sigurno jedan nivo iznad dellorta.iako nema do mikunija tm28 .. samo jako se cjeni tesko ga je naci a pogotovo dizne i ostali pribor za stelanje
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
MRJ kaze da mu se najbolje SP ponasao sa mikuni TM 24 karbom...i da netreba ic preko toga.... bolje je a i jeftinije uzeti serijsku termogrupu(novu) i tad nekom na preradu... zvao sam neki dan za malossi 172 i lik kaze 2632kn bez glave a glava je oko 500kn!!! pa nisam lud tolko dat....najbolje je slozit serijalu i vozit se ko covjek... ovak se uvijek ima nesta za sarafat
najbolje mu se ponasao radi ograniccenja serijskog usisa,tako da veci od toga karburator na serijskom usisu nije niti potreban(do 25 mm).kada se usis pravilno napravi potencijal masine moze gutati i 34 karburator kao od sale!
i kolko hp bi se dobilo s tak preradjenim skutom? mislim na usis,dugi hod radilice,preradjeni cilindar,veci karb,glava itd
Zvavisi koji dijelovi koji timingi nešto da nije pretjerano oko 30ks
de nelupetaj kojih 30 ks?! 24-25ks na tocku max