I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
koliko ja znam sljemovi vise nemaju homologaciju, a dali ces dobit kaznu ovisi o dezurnom panduru.....
šljem je zakon za ljeto jest da je isto ko da nemas nista sto se tice sigurnosti
griješiš. Pa kvragu, šljem ima iznutra nešto, nije da imaš željezo na glavi Ak štiti od bombi i metaka, onda je dobra i za motor
onda i kantu mogu stavit na glavu
Otkad sam se rasuo nema vise zaje*ancije sa opremom... zapravo imao vecinu toga, najbitnijeg, ali ovo je cista glupost.
Kad je vani 35 celzija i gužva u prometu da se moraš provlačit među aute koji stoje i isijavaju vrućinom, asfalt je na jubilarnih 70 stupnjeva... Brijem da ćeš sam sebe tuč po glavi zašto imaš toliku opremu na sebi jer budeš mokar ko miš. Ako te sudbina hoće, onda te neće ni najskuplje odjelo sa zračnim jastucima spasiti
Ako se ide kroz grad normalno kaciga na glavi otvorenog vizira i hladi, a rukavice katkad nosim.šta će ti više?
Zakonski ti nemogu niš ali ako naletiš na neko...neznam npr. crijevo od lica će ti ostat samo lijepe uspomene i izgledat ces otprilike ovako