Stigla dizna i rolice
I evo sta se desi kad dajes nekome da radi neki posao mjesto tebe, a doticni se predhodno sluzio karlovackom...
Stavio ja rolice u variomat, i vratio vario na motor skupa sa ventilatorom i sajbama i kazem Đeli da on stavi saraf, ja se porezao dok smo vadili deklo, pa nisam mogao stegnuti nista. Djela stavio saraf i deklo i ide prvo paljenje. Kako vakum ventil neradi, od maloprije rastavljeni karb se ucas napunio bengom i silverston sastavi iz prve
Nikada dosad nije upalio iz prve, ni na kurbulu ni obicno, tako da su prvi dojmovi bili fantasticni
Đelo nabije pun gas, motor se zavrti i negdje na punom gasu nesto glasno zariže po deklu
Praćen teškom beštimom dekl se skida do zadnjeg sarafa ponovo i vadi na sunce... Kad tamo Djela zaboravijo stegnuti saraf variomata, on ga samo rukom stavio
Poslje smo toliko saraf stegli da ga sad crni đava nebi odvida
Diznu jos nismo stavili jer je u motoru M4, a mi imamo M5, a zaboravio sam ponjeti nareznicu sa sobom tako da cemo silverston dokraja napraviti tek u subotu
Poslje toga cemo u prirubnicu, onu cjev izmedju karba i bloka, staviti ventilator da radi kao turbo
, a kad sastavimo turbo, na kraj prirubnice cemo spojiti cjev s plinom i elektro prekidacem da sluzi kao nitro
Sve smo vec sastavili, samo nas je strah da nebi smjesa explodirala, jer se vide male iskre unutar motora dok radi