Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem oko starta

<< < (3/5) > >>

marej88:
Jos da dodam da mi je sraf  za vazduh 2 ipo kruga od zategnutog. Da li je to OK ? A da li da probam sutra bez filtera da ga provozam da vidim kako ce da se ponasa??

doritos:
ne bez filtera!!

gusit ce se, ti ces davat gas a on se gusiti...

marej88:
Aha,ok , sigurno su rolne posto tresu na malom gasu , a i nisu menjane od kako je uzet spuh ( 2 godine ) Sigurno su rolne

dhorvat:

--- Citat: marej88 - 20 Svibanj, 2009, 23:12:39 ---Pozdrav , imam problem sa startom. Radi se o Gileri Runneru 2004 godiste. Na njemu imam Leo Vince TT,zelene opruge kvacila i rolnice 4.8 gr. Sta mene muci,kad dam gas iz mesta ne vuce odmah,nego posle 2-3 metra. Isto ako idem uzbrdo i ako stanem,nema polaska. Sta moze biti , da li treba lakse rolnice ili?? Molim Vas ako neko zna da mi pomogne ako je imao ovakvu situaciju posto uopste ne mogu da resim problem. Hvala unapred........

--- Kraj citata ---

Dal si možda mijenjao remen? Postoji šansa ako je remen nov da ne prima dobro gas na startu dok se malo ne potroši  :dontknow:

3alfa3:

--- Citat: marej88 - 21 Svibanj, 2009, 00:48:46 ---Aha,ok , sigurno su rolne posto tresu na malom gasu

--- Kraj citata ---

Zasto bi preteske role tresle?  ::)

Inace, 4,8g je u redu za tvoj setup.

Trebalo bi vidjeti stanje remena, gdje mu je pocetni polozaj (da li je preduboko otraga na polutkama), a mozda staviti i "broj" tvrdje federe kuplunga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju