Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem oko starta

<< < (4/5) > >>

marej88:

--- Citat: 3alfa3 - 21 Svibanj, 2009, 08:43:29 ---Zasto bi preteske role tresle?  ::)

Inace, 4,8g je u redu za tvoj setup.

Trebalo bi vidjeti stanje remena, gdje mu je pocetni polozaj (da li je preduboko otraga na polutkama), a mozda staviti i "broj" tvrdje federe kuplunga

--- Kraj citata ---

Menjao sam ga pre jedno 3 000 km. , potrosio se do sada valjda  ;D

kristijanSR70:
kad krenes jel digne okretaje ful i slabo povuče ili ti da manje okretaje i nakon 2-3 m dige više okretaja i povuče ?

marej88:

--- Citat: kristijanSR70 - 21 Svibanj, 2009, 09:26:35 ---kad krenes jel digne okretaje ful i slabo povuče ili ti da manje okretaje i nakon 2-3 m dige više okretaja i povuče ?

--- Kraj citata ---

Da manje okretaja pa nakon 2-3 metra povuce. A jer hoce da je do kaisa , posto ovaj sto sam uzo je za Stalkera , a ne za Runnera,kraci je za 1 mm ja mislim??

dhorvat:

--- Citat: marej88 - 21 Svibanj, 2009, 10:01:49 ---Da manje okretaja pa nakon 2-3 metra povuce. A jer hoce da je do kaisa , posto ovaj sto sam uzo je za Stalkera , a ne za Runnera,kraci je za 1 mm ja mislim??

--- Kraj citata ---

Naravno da je do toga ako je kraći  :icon_thumright:

Jer kako je alfa reko, uđe ti u polutke preduboko i motor kreće sa prevelikim prijenosnim omjerom što rezultira premalim okretajima i dužim proklizavanjem kuplunga

marej88:

--- Citat: dhorvat - 21 Svibanj, 2009, 13:24:01 ---Naravno da je do toga ako je kraći  :icon_thumright:

Jer kako je alfa reko, uđe ti u polutke preduboko i motor kreće sa prevelikim prijenosnim omjerom što rezultira premalim okretajima i dužim proklizavanjem kuplunga

--- Kraj citata ---

Jer meni treba kais dimenzija 18.5 x 811 , a ovaj je 18.5 x 814 koji su mi poslali. Probacu posle da vratim stari pa cemo da vidimo  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju