Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem oko starta

<< < (2/5) > >>

doritos:
treba ga stelati, probavati jer na svakom skuteru nije isto bez obzira na slicni set up na skuteru...  ako imas serijski variomat, pomiri se da nemres dobiti neki trenutni start zbok kuta penjanja rolica u variomatu serijskom naspram sportskom koji te odma katapultira u okretaje ako je dobro skut ustelan-prenos :icon_thumright:

marej88:
Ma to je Ok sto kazes,ali nemoguce je da ne moze da izvuce uzbrdo ako stanem. Jer mislis da su mu rolnice od 4.8 gr. teske? Imam da uzmem od 4.2 , pa neznam dal da kupujem, da ne bacam pare dzabe.

benelli:
neznam al koliko sam ja skuzio njemu kad krene ne povuce dobro a onda je dobro nakon dva metra  tako da mozes i sa laksim rolicama ali ja bi radije stavio tvrđe federe i onda bi ti zavrtio vise okretaja u startu pa bi i krenuo sa vise snage a ako stavi centralni to ce mu dignut okretaje i nakon tih dva metra sta on kaze da mu povuce poslje dobro po meni to bi samo trebao usteklat sa tvrđim federima jer nejemu hvata kvacilo prije

RimSo:
Ma prvo provjeri kakvo ti je kvačilo tj. lamele da se nisu izlizale..pa onda stavi neke tvrđe federe i rolne probaj.. :frajer:

marej88:
Pa ja sam stavio zelene,to su kao tvrdji od serijskih(plavih) . Rolne su 4.8 grama, ja bi da pokusam sa 4.2 . Ma ne verujem da su federi,uzbrdo nece da vuce,kao da trese kad mu dam gas. Izgleda da su rolne teske. A jer bi dobio nesto sa tom gramazom od 4.2 ? Posto su ove 4.8 , jer je to neka velika razlika , ili cu dzabe da bacim pare na 4.2 grama?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju