Tehnički kutak > Tuning skutera

Opet ispao semering na radilici

<< < (3/5) > >>

ive_91:
kupi loctite neki za ljepljenje takvih gluposti i rijesi se briga.  ;D

RimSo:
Meni isto je ispadao taj semering i ja sam dodao još jedan iza njega..a stavio prvi a drugi dobro premazao silikonom..

dhorvat:

--- Citat: vjeko86 - 20 Svibanj, 2009, 22:09:46 ---ma to je sad dobro,sad sam odmah znao šta je,bez ikakvog raskopavanja mašine cilidra i ostalih dijelova,tako da ću ga sutra ponovno nabiti unutra,

nego kakav je to alat s kojim se semering stavlja,ja ga jesam tiskao unutra sa cijevi debele stijenke,i kako je netko rekao namazao ga tooth   :toothy11:  masti ali vanjski dio semeringa gdje nasjeda na blok,možda je i zbog toga izletio van,

a i vrlo moguće da je i blok već popušio na tom djelu gdje ide semering,jel za 50 ccm odnosno 70 ccm (sada uopće nebitno)
40 000 km,nije malo :nono:

--- Kraj citata ---

Gle, kilometri nemogu to uništit. Imam više od 70 000 km na Roxu i zadnjih 20 tisuća se vrti Cortecov semering za 12 kuna  :dontknow:

I ni približno nije propišal  :icon_thumright:

2TDottore:
kakvi biseri.........nije ni cudo kaj ti je izletio......kak ti pada na pamet mazat vanjski dio semeringa....... :uff:

maze se sam unutarnji dio i to samo zato da se ne osteti prilikom prelaska preko zubiju od radilice kod montaze......

fatal1ty:

--- Citat: 2TDottore - 21 Svibanj, 2009, 08:42:38 ---kakvi biseri.........nije ni cudo kaj ti je izletio......kak ti pada na pamet mazat vanjski dio semeringa....... :uff:

maze se sam unutarnji dio i to samo zato da se ne osteti prilikom prelaska preko zubiju od radilice kod montaze......

--- Kraj citata ---

lol ja mažem semeringe od kad znam za sebe s litijevom masti po vanjskom i unutarnjem rubu,i nikada mi nije izletio ni jedan,to ljudi vama van izljeće jer ih nestavite kak treba ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju