Tehnički kutak > Tuning skutera

Opet ispao semering na radilici

<< < (4/5) > >>

2TDottore:
ja znam da stoji ona poznata da tko maze taj vozi al daj mi sam jedan razlog cemu mazanje semeringa po vanjskom rubu....kakve koristi imas od tog......bwahahaahahaa........  :rofl1:

fatal1ty:
kakve imam koristi od toga,pa lijepo,dok ti njega guraš ko konj s cjevčugom ja ga fino umetnem ko u kuminu...I da minarelli ima na malom bloku osigurač,a na velikom dva "zareza" u bloku,tak da tehnički ako ti metneš semering i jedan i drugi kak je predviđeno,on nemože izbit ni da hoće.

A ko šta sam reko,ljudima ne ispada semering zbog toga,ili nestave dobro semering,ili nemaju semering pravih dimenzija ili im utor u bloku nije dobar,izdeformiran  zbog nekih razloga i tako.Ali to niko ne kuzi.

2TDottore:
previse uzroka ima.......dok skuzi koji je od tih pravi nakupovat ce se bome semeringa.........al nema veze bar mu nije dosadno...... :umroodsmijeha:

fatal1ty:

--- Citat: 2TDottore - 21 Svibanj, 2009, 09:14:30 ---previse uzroka ima.......dok skuzi koji je od tih pravi nakupovat ce se bome semeringa.........al nema veze bar mu nije dosadno...... :umroodsmijeha:

--- Kraj citata ---

ajd bar za minarelli od vitona koštaju 15kn,nije skoro 40 ko za piaggio  :toothy9:

kristijanSR70:
tko je bio glavni majstor ? ti ?  :'( :'( :'( :'(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju