Tehnički kutak > Tuning skutera
Opet ispao semering na radilici
vjeko86:
ma to je sad dobro,sad sam odmah znao šta je,bez ikakvog raskopavanja mašine cilidra i ostalih dijelova,tako da ću ga sutra ponovno nabiti unutra,
nego kakav je to alat s kojim se semering stavlja,ja ga jesam tiskao unutra sa cijevi debele stijenke,i kako je netko rekao namazao ga tooth :toothy11: masti ali vanjski dio semeringa gdje nasjeda na blok,možda je i zbog toga izletio van,
a i vrlo moguće da je i blok već popušio na tom djelu gdje ide semering,jel za 50 ccm odnosno 70 ccm (sada uopće nebitno)
40 000 km,nije malo :nono:
benelli:
jesi ga stavio dobro jer tamo na radilici sa strane multivara ga je malo sjeb... stavit barem je meni bilo
benelli:
--- Citat: vjeko86 - 20 Svibanj, 2009, 22:09:46 ---ma to je sad dobro,sad sam odmah znao šta je,bez ikakvog raskopavanja mašine cilidra i ostalih dijelova,tako da ću ga sutra ponovno nabiti unutra,
nego kakav je to alat s kojim se semering stavlja,ja ga jesam tiskao unutra sa cijevi debele stijenke,i kako je netko rekao namazao ga tooth :toothy11: masti ali vanjski dio semeringa gdje nasjeda na blok,možda je i zbog toga izletio van,
a i vrlo moguće da je i blok već popušio na tom djelu gdje ide semering,jel za 50 ccm odnosno 70 ccm (sada uopće nebitno)
40 000 km,nije malo :nono:
--- Kraj citata ---
ma ja sam ga isto sa jednom gedorom polako tuckao unutra ali nisam ga mazao nego potpuno je bilo suho i odmaščeno
vjeko86:
ma pa uvijek je bolje da je malo vlažno i podmazano,zar ne,sutra budem ga ponovno nabio,kad opet stane,opet ga nabit,pa da vidim kome će prije dojaditi :icon_biggrin:
Benjamin:
mora ic ova mast kaj je alfa rekao..i to samo s unutarnje strane...a mos ga nabiti s cijev koja ima debelu stjenku...samo gam oras ravno...
A nis posebno...isto ko i cjev smao ja na gornjem djelu rucke drugaciji ovisno o medlu ima granicnik koji dode do bloka motora da ga nemres premalo ili previse zabiti u blok nego tocno na mjeru do kud mora ic..jel ak je preblizu lezaja lezaj ga sje.....izmedu mora malo lufta bit...a nesmije pak previse van...da ne ispadne..
Sumnjam da je blok sje...jeidno ak ga neko nije sjeb....jel od semeringa se niej mogao ostetiti premekan je...neovisno o km....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju