Tehnički kutak > Tuning skutera

Pukla glava na cil(Luna vision)

<< < (16/21) > >>

gozz:

--- Citat: luna500rr - 22 Svibanj, 2009, 13:26:18 ---Frekvencija se isporavi jednim gretzom i velikim kondenzatorom, nemoj mi reci da je, a mislim da je, voltaza u kur*u, tj. varira ko manita, nevjerujem da ce od toga crkavat zarulje :laughing7:

--- Kraj citata ---

Sa graetz-om i kondenzatorom ćeš još pogoršati problem, jer ti kondić iza graetz-a povećeva napon za 1.41 puta!!! pa ćeš na full gasu umjesto 12V imati 18V...

Benjamin:

--- Citat: gozz - 22 Svibanj, 2009, 13:32:49 ---ZAto na enduro i kross 4t jednocilindričnim motorima zadnje štop svjetlo naj ćešće biva ne pričvršćeno direkt za ramu, neko ovješeno na gumenim selen-blokovima...

--- Kraj citata ---

To je to KTM SuperDuke rulz... ;D

gozz:

--- Citat: Benjamin - 22 Svibanj, 2009, 14:42:23 ---To je to KTM SuperDuke rulz... ;D

--- Kraj citata ---

Vidim, znaš o čemu pričam!!! :toothy12:

animatrix:
da vas i ja prosvjetlim, kupis philipsove 2 zarulje od 21W za 10kn koje su namjenjene ugradnji u stopove auta, skines prsten sa stare sjebane zarulje od skutera, osmirglas philipsovoj 2 "zupca" da mozes navuc prsten, zapikujes lemilicom na jedno do dva mjesta i imas ustedu od 50kn u odnosu na rms-ove zarulje za skut...

Pupo:

--- Citat: gozz - 22 Svibanj, 2009, 08:54:51 ---Joj dečki, ma kako možete lupati ovakve nebuloze... Pa nemrete uspoređivati setup skutere sa serijskim kinezima...

Pa ko da ja velim da sa svojim CBR-kom na zadnjem perem vaše setupove...

Ma dajte se skockajte...

Robert vozi Lunu, nikad ništa osim lulice.
Ja vozim Lunu. Nikad ništa osim kaj mi je pukla glava, i tadad me Robi pomogao odšlepati i nova glava za 150 kn, i piči dalje.

SVAKI dan SVAKI!!! Se vozim na posao i natrag sa svojom odblokiranom Lunom, i po zimi na -10 bez smrznutih fergazera, i to ujutro pali na prvu, na gumb, kurble nisam vidio... Slow i Robi su dokaz!!! i to vozim- (odblokiranom znači SAMO maknut prsten s variomata) i Luna ide 65-70 km/h sa dobrim vjetrom u leđa...

I svaki dan susrećem curice i starije gospodine na svojim enegryima, runnerima itd, koji su isto tako SAMO!!! odblokirani, bez kitova, setupova i sl, i NISU bog-zna-što bolji od mene... Neki na startu ode 3 metra ispred mene, neki je paralelno samnom, neki u krajnjoj ide 3 km/h brže od mene, neki su meni uz bok. A ja imam 90 kg, tako da ne pričajte gluposti!!!

A ono što 3Alfa3, Slow i ostali vele, da, postoji ogromna razlika u ciklistici, ali kako i sami kažu, ciklistika u skutera je ko preciznost u sačmarice, i ne opravdava 3X veću cijenu...

--- Kraj citata ---

Neznam zašto se svi busate o prsa sa Robertovom lunom, kada svi znamo koliko je truda uloženo u tu lunu i da su na kraj krajeva na Robertovoj luni full mina setup. Mislim da neću puno fulat ako kažem da su od orginal lune na Robertovoj ostale samo plastike. Iako opet tvrdim da luna puno pristojniji, dugotrajniji, kvalitetniji skuter od pravih "kineskih" skutera.

Što se tiče konkretno puknute glave, vjerujem da je to bila tvornička greška, nadam se izoliran slučaj i to je gotova stvar.
Što se tiče struje, nebih ulazio u to jer stvarno nemam pojma o tome osim osnovnih stvari.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju