Tehnički kutak > Tuning skutera
Pukla glava na cil(Luna vision)
doritos:
kej jebete covjeka, pustite ga, nek se uci :icon_biggrin:
benelli:
--- Citat: doritos - 21 Svibanj, 2009, 10:30:53 ---lik sto pricas za uze karike...ja imam areu51 iz 2001. i kad sam skidao klip da zamjenim karike, odem u moto01 trazim karike za minarelli lc oni meni dali karike minarelli al deblje( modeli od 2003-ili2004 ,minarelli imaju deblje karike) vratim te karike, odem u elodu+ yamaha i trazim karike za yamahu aerox 2001 i isto mi daju deblje karike...znaci minarelli iz 97 i do 200 ili 2001 imaju tanje karike a 2002 ili 2003 su deblje karike...razlika??
stariji minarelli 50ccm sa tanjim karikama su brzi u krajnjoj od ovih sa debljim karikama minarelli...
znate kako se kaze KOLKO PARA TOLKO MUZIKE i sam se par puta tako opekao, ode para bezveze i nikad vise...
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a jbg nisam znao da i minareli ima uze i sire karike :-X
benelli:
--- Citat: Biker(ss) - 21 Svibanj, 2009, 10:45:19 --- :dontknow:
Loš materijal izgleda, kad se zagrijao cilindar onda kao da je kompresija bila prejaka za taj materijal pa je popucao.
Al nije to ništa, bitno da karike nisu pukle da raz*** citav cilindar.
To je samo gornja glava cilindra, kupit novo i to je to.
--- Kraj citata ---
da imas pravo :)
doritos:
da,da...ima i deblje i tanje karike minarelli :icon_thumright:
Luka 0101:
--- Citat: Biker(ss) - 21 Svibanj, 2009, 10:45:19 --- :dontknow:
Loš materijal izgleda, kad se zagrijao cilindar onda kao da je kompresija bila prejaka za taj materijal pa je popucao.
Al nije to ništa, bitno da karike nisu pukle da raz*** citav cilindar.
To je samo gornja glava cilindra, kupit novo i to je to.
--- Kraj citata ---
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
prejaka kompresija..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju