I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jer mozda znas koji je bio u klasi 50 toni pernar
Prvo cestitke mom prijatelju iz klub hrvoju mavreku na osvojeno 3 mijesto ,fakt svak cas decko je drugi put na stazi .. nasa divljakusa je jako pala steta ,a trenirala je cijeli tijedan i onda padne divlja zelim ti sto brzi oporavak i sto prije na stazi ..
pa ona budala na žutom skuteru joj je jednostavno odnio prednji kotač
Citat: frnta - 22 Travanj, 2007, 18:46:39jer mozda znas koji je bio u klasi 50 toni pernarBio je drugi... A taj lik niš ne vidi...imam motor sporiji od njegovog a vozim brže...4 kruga ga u svakom zavoju oću proć i uvijek mi sasjeće zavoj da se zaletim u njega...jednom sam se zaletio dobro...a drugi put sam se razbio ko budala samo da ga ne ptoni kaze:jebala me prednja vilica nisam imo ulja,sajla od brzinomjera mi je zapinjala za kotac i tak sve me pomalo jebal*,nisam uopce bio na treningu nit nisam bio u subotu to i sam znas slago sam motor bio je sav u dijelovima i gusio se itd al sam ga nakraju slozio, a u drugoj sam se utrci malo sprakso i to i sam znas nisi mi bio tolko na repu
toni kaze:jebala me prednja vilica nisam imo ulja,sajla od brzinomjera mi je zapinjala za kotac i tak sve me pomalo jebal*,nisam uopce bio na treningu nit nisam bio u subotu to i sam znas slago sam motor bio je sav u dijelovima i gusio se itd al sam ga nakraju slozio, a u drugoj sam se utrci malo sprakso i to i sam znas nisi mi bio tolko na repu