Općenito > Propisi
kolika je kazna ako nemas retrovizore na scooteru?
ivanm:
za tehnički da, ali ako ih na cesti nemaš, gumene čepove, prekrit rupe i nema tog zakona koji te može kazniti...
Bidalot_C30:
retrovizori su tehnoloski visak na skuteru,kao i tablica,zmigavci i ostale gluposti...sad neko ulozi 2000 eura u skuter koji ide 120,i onda mu ide stavljat retrovizore zbog dodatnih 300,500,700kn... :frajer:
mario_f15:
ja neznam kaki su murijaci kod vas
ovom jednom frendu su napisali kaznu sto na skuteru nije imao okvir za tablicu ,vec je izbusio rupe na tablici i zavrnuio ju vijcima
a za retrovizore je sebi policija sama nametnula zakon onda,ako ste vi sigurni da ga nemora biti
bas cu pitat murjaka koji me prvi zaustavi,
pa cemo vidit sta kaze'????
ja bi isto volio da retrovizor ne mora biti
:icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
_aerox_:
--- Citat: mario_f15 - 15 Lipanj, 2009, 14:37:49 ---ja neznam kaki su murijaci kod vas
ovom jednom frendu su napisali kaznu sto na skuteru nije imao okvir za tablicu ,vec je izbusio rupe na tablici i zavrnuio ju vijcima
a za retrovizore je sebi policija sama nametnula zakon onda,ako ste vi sigurni da ga nemora biti
--- Kraj citata ---
ima svakakvih pacjenata,sve ovisi na kakve naletis
Bokygs:
--- Citat: mario_f15 - 15 Lipanj, 2009, 14:37:49 ---ja neznam kaki su murijaci kod vas
--- Kraj citata ---
Pitaj ga,al sa retrovizorima na skuteru,da ne popušiš kaznu :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju