Općenito > Propisi

kolika je kazna ako nemas retrovizore na scooteru?

<< < (15/24) > >>

nostra:
provjereno danas ujutro u praksi-kazna 0,00 kn

kasnio na posao već je 8:05 bilo i  malo ga stisno TT-ac vrišti,skuter naked-bez oklopa(kod lakirera) nema retrovizora ni žmigi...ispred mene kod obilaznice 2 auta i vidim štrumfa kako trči iz žbunja sa palicom  i svaki od ova dva auta htio stat a on samo maše prolazi  :angry7:,,naravno mene štopa i klasika..prometna -nije na mene nego na replcnta,table ŠI,no to nije bio problem nego pita on mene koliko to kubika ima  :laughing6: ,,reko 50 i sad ode on do kolege i čitabe tamo u autu neke..došao ja do auta reko dečki jel može ta provjera brže malo kasnim na posao i majstor mi da papire još se sagne da pročita sve sa tablice  :laughing7: i to je to...

ovi su se pokazali za ocjenu odličan...samo me začudilo koji qurac ga zanima toliko kubikaža  ???

2TDottore:

--- Citat: nostra - 16 Lipanj, 2009, 09:14:16 ---provjereno danas ujutro u praksi-kazna 0,00 kn

kasnio na posao već je 8:05 bilo i  malo ga stisno TT-ac vrišti,skuter naked-bez oklopa(kod lakirera) nema retrovizora ni žmigi...ispred mene kod obilaznice 2 auta i vidim štrumfa kako trči iz žbunja sa palicom  i svaki od ova dva auta htio stat a on samo maše prolazi  :angry7:,,naravno mene štopa i klasika..prometna -nije na mene nego na replcnta,table ŠI,no to nije bio problem nego pita on mene koliko to kubika ima  :laughing6: ,,reko 50 i sad ode on do kolege i čitabe tamo u autu neke..došao ja do auta reko dečki jel može ta provjera brže malo kasnim na posao i majstor mi da papire još se sagne da pročita sve sa tablice  :laughing7: i to je to...

ovi su se pokazali za ocjenu odličan...samo me začudilo koji qurac ga zanima toliko kubikaža  ???

--- Kraj citata ---

gledaj ovak.....i mene su jucer zaustavili bez kacige bez retrovizora i tablica mi je pod sicom na srki150 i bez dokumenata i kazna je bila 0kn.......al to nema veze sa zakonom o retrovizorima nego o dobroj volji policajca koji te zaustavi dal ce te pustit il ce ti sve zivo napisat.......

gokiSP:
pa evo je objasnjeno da ako moped nema pripremu za retrovizore da ih ne mora imat...skines ih i ljepo pokrijes to necim ili ako mozes zakitas plastiku i nek on dokaze da si imao retrovizore...

_aerox_:
ma to sve ovisi kakve ce volje koji strumf bit,ako imas srece naletit ces na ovakvog na kojeg je nostra naletio,ak neces,spiskat ce ti kaznu za sve zivo i nezivo

mario_f15:
VISE STVARNO NEZNAM
 ??? ????????????????????????????????????

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju